
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h 50 min
Yhteensä
2 h 20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- n. 9 (600 g) porkkanoita
- n. 8 (600 g) perunoita
- 300 g juuriselleriä
- 2 sipulia
- 2 rkl hunajaa
- 1 tl suolaa
- 2 kananmunaa
-
2 dl
Valio Eila® paksumpi ruokakermaaValio paksumpi ruokakerma on maultaan täyteläisempää ja rakenteeltaan tavanomaista paksumpaa ruokakermaa. Se sopii erinomaisesti kastikkeisiin,…
Pinnalle
- 0 kg korppujauhoja
-
0 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Jaa resepti
Ohje
- Paloittele kuoritut kasvikset. Keitä kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Kaada keitinvesi pois. Soseuta kasvikset.
- Lisää muut aineet joukkoon. Lisää halutessasi joukkoon keitinvettä, jotta laatikosta tulee sopivan löysää. Tarkista maku.
- Kaada seos voideltuun vuokaan. Kuvioi pinta lusikalla ja ripottele pinnalle korppujauhoja sekä muutamia voinokareita.
- Kypsennä 175 asteessa 1 1/2 tuntia, kunnes pinta on kauniisti ruskettunut. Tarjoa joulukinkun tai -kalkkunan kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
63 kcal
Proteiini
1,7 g
Hiilihydraatti
8,4 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- korppujauhoja
- Valio Eila® voita