
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h
Passiivinen
50 min
Yhteensä
1 h 50 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
3.8
tähteä viidestä
5 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg valmista porkkanasosetta
-
8 dl
Valio täysmaitoaValio vapaan lehmän täysmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
-
8 dl Valio Eila® maitojuomaa
Voit kokeilla myös -
- 1½ dl puuroriisiä
- 1 kananmuna
- ½ dl siirappia
- 1 tl suolaa
- ¼ tl valkopippuria
- ¼ tl muskottipähkinää
Pinnalle
- 2 rkl mantelirouhetta tai korppujauhoja
Jaa resepti
Ohje
- Jos käytät pakastettua porkkanasosetta, sulata sitä jääkaapissa yön yli.
- Kuumenna maito kattilassa. Lisää riisit ja keitä koko ajan sekoittaen 15 min. Nosta kattila levyltä, peitä kannella. Anna hautua lieden lämmössä n. 40 min.
- Lisää puuroon porkkanasose, muna ja mausteet.
- Kaada seos voideltuun, vahintään 2 litran vetoiseen vuokaan. Ripota pinnalle mantelirouhetta tai korppujauhoja.
- Kypsennä 200 asteessa 50 - 60 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
80 kcal
Proteiini
2,5 g
Hiilihydraatti
11,7 g
Rasva
2,2 g
Tyydyttynyt rasva
0,9 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa