
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
1 h 15 min
Yhteensä
1 h 25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
6 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 pussia (à 500 g) peruna-sipulisekoitusta
- 1¼ tl suolaa
- ¼ tl valko- tai mustapippuria
- 5 dl (250 g) perattua savulohta
- 1 dl hienonnettua tilliä
-
1 prk (150 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
-
1 prk (2 dl)
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
-
1 dl
Valio Eila® maitojuomaaValio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
Jaa resepti
Ohje
- Kaada peruna-sipulisekoitus uunivuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Lisää lohi ja tilli, sekoita hiukan. Lisää crème fraîche, ruokakerma ja maito.
- Paista 200 asteessa noin 1 t 15 min, tai kunnes perunat ovat kypsiä. Painele pintaa pari kertaa paiston aikana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
112 kcal
Proteiini
4,7 g
Hiilihydraatti
8,6 g
Rasva
7,1 g
Tyydyttynyt rasva
2,9 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa