
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
3.67
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pussi (400 g) peruna-purjosekoitusta
- 300 g marinoituja broilerisuikaleita
- 2 (150 g) suolakurkkua suikaleina
- 1 dl hienonnettua persiljaa
-
2 dl
Valio täysmaitoaValio vapaan lehmän täysmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme juustoaLaktoositon Valio ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
- 3 kananmunaa
- ½ tl suolaa
- ½ tl mustapippuria rouhittuna
Jaa resepti
Ohje
- Levitä voideltuun vuokaan kerroksittain peruna-purjosekoitusta, broileri- ja suolakurkkusuikaleita sekä persiljaa. Laita päällimmäiseksi kerros peruna-purjosekoitusta.
- Sekoita maito ja kerma keskenään. Lisää joukkoon munat, suola ja mustapippuri ja kaada vuokaan.
- Kypsennä 200 asteessa noin 1 t, kunnes munamaito on hyytynyt. Ripottele kypsän ruoan pinnalle halutessasi persiljaa.
- Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
69 kcal
Proteiini
5,5 g
Hiilihydraatti
2 g
Rasva
4,3 g
Tyydyttynyt rasva
1,7 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa