Siirry sisältöön
Punajuurikiusaus

Punajuurikiusaus

Punajuurikiusaus sopii lisäkkeeksi sadonkorjuun ja joulun aikaan, jolloin punajuuret ovat parhaimmillaan.

Punajuurikiusaus

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Kuori punajuuret ja sipulit. Raasta punajuuret hyvin hienoksi. Hienonna sipulit.
  2. Kuumenna kerma-maitoseos kattilassa, lisää sulatejuusto nokareina. Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto sulaa.
  3. Voitele 2 litran vuoka ja sekoita siinä kaikki ainekset keskenään, lisää suurimot raakoina.
  4. Kypsennä 150 asteessa 2 t. Painele pintaa pari kertaa paiston aikana. Peitä alumiinifoliolla, mikäli pinta tummuu liikaa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 82 kcal
Proteiini 3 g
Hiilihydraatti 7,3 g
Rasva 4,2 g
Tyydyttynyt rasva 2,4 g
Ravintokuitu 1,9 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search