
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
2 h
Yhteensä
2 h 30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni150°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 6 (500 g) raakaa punajuurta
- 2 sipulia
-
2 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
-
1 dl
Valio täysmaitoaValio vapaan lehmän täysmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
-
1 dl Valio Kiehu® maitojuomaa
Voit kokeilla myös -
-
½ pkt (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® viherpippuri sulatejuustoValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- ½ dl rikottuja ohrasuurimoita tai puuroriisiä
- ½ tl suolaa
- 1 tl kuivattua meiramia
Jaa resepti
Ohje
- Kuori punajuuret ja sipulit. Raasta punajuuret hyvin hienoksi. Hienonna sipulit.
- Kuumenna kerma-maitoseos kattilassa, lisää sulatejuusto nokareina. Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto sulaa.
- Voitele 2 litran vuoka ja sekoita siinä kaikki ainekset keskenään, lisää suurimot raakoina.
- Kypsennä 150 asteessa 2 t. Painele pintaa pari kertaa paiston aikana. Peitä alumiinifoliolla, mikäli pinta tummuu liikaa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
82 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatti
7,3 g
Rasva
4,2 g
Tyydyttynyt rasva
2,4 g
Ravintokuitu
1,9 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa