
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
3.79
tähteä viidestä
19 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg peruna-sipulisekoitusta
- ½ tl suolaa
- ¼ tl jauhettua mustapippuria
- 150 g savukinkkua suikaleina
-
2 prk (à 2.5 dl)
Valio ruokakermaa Kippari®Laktoositon Valio ruokakerma Kippari® sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta ja…
- ½ dl tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita uunivuoassa peruna-sipulisekoitus ja mausteet. Sekoita joukkoon kinkku. Kaada päälle ruokakerma
- Kypsennä uunin ala- / keskiosassa 225 asteessa n. 1 tunti tai kunnes perunat ovat kypsiä (tarkista aika perunapakkauksesta). Peitä vuoka leivinpaperilla, jos pinta tummuu liikaa.
- Ripota kypsän kiusauksen päälle hienonnettua persiljaa. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
88 kcal
Proteiini
3,2 g
Hiilihydraatti
9,8 g
Rasva
3,7 g
Tyydyttynyt rasva
1,9 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa