Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
3.9
tähteä viidestä
40 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg peruna-sipulisekoitusta
- ½ tl suolaa
- ¼ tl jauhettua mustapippuria
- 150 g savukinkkua suikaleina
-
2 prk (à 2.5 dl)
Valio ruokakermaa Kippari®Valio Keittiön laktoositon ruokakerma Kippari® sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
- ½ dl tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita uunivuoassa peruna-sipulisekoitus ja mausteet. Sekoita joukkoon kinkku. Kaada päälle ruokakerma
- Kypsennä uunin ala- / keskiosassa 225 asteessa n. 1 tunti tai kunnes perunat ovat kypsiä (tarkista aika perunapakkauksesta). Peitä vuoka leivinpaperilla, jos pinta tummuu liikaa.
- Ripota kypsän kiusauksen päälle hienonnettua persiljaa. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
88 kcal
Proteiini
3,2 g
Hiilihydraatti
9,7 g
Rasva
3,7 g
Tyydyttynyt rasva
1,9 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.