
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.64
tähteä viidestä
11 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1-2 (175 g) porkkanaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl pippurisekoitusta
- 2 tl sokeria
- 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
- 1½ dl vettä
- 2 pussia (à 500 g) peruna-sipulisekoitusta (pakaste)
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme sipuliaLaktoositon Valio ruokakerma kolme sipulia sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
-
1 prk (2,5 dl) Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuusto
Voit kokeilla myös -
-
1 prk (180 g)
Valio salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
Jaa resepti
Ohje
- Ruskista jauheliha pannulla Oivariini rasvassa. Lisää porkkana raastettuna, kuumenna sekoitellen. Lisää mausteet (jos käytät Mustapekka-kermaa, jätä pippurisekoitus pois), tomaattimurska ja vesi. Anna kiehua 1 - 2 min. Lisää ruokakerma.
- Kaada peruna-sipulisekoitus tilavaan, laakeaan (sisämitta n. 23 x 30 cm) uunivuokaan. Sekoita joukkoon jauhelihaseos ja valutetut salaattijuustokuutiot.
- Kypsennä uunin ala- / keskiosassa 225 asteessa n. 1 t tai kunnes perunat ovat kypsiä (tarkista aika perunapussista). Peitä vuoka leivinpaperilla, jos pinta tummuu liikaa.
- Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
MIFUNOITU JAUHELIHA-PERUNAKIUSAUS
- Valmista tästä ruoasta kasvisruoka vaihtamalla jauheliha Valio Mifu® Original ruokarakeeseen: Paista jauhelihan sijaan Mifu ja karkeaksi raastettu porkkana kevyesti pannulla. Vähennä suolan määrä 1/2 tl:en. Valmista muuten ohjeen mukaan.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
83 kcal
Proteiini
5,1 g
Hiilihydraatti
7,3 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1,9 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa