Rosmariini-broilerikiusaus

Rosmariini-broilerikiusaus
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Rosmariini-broilerikiusaus

Rosmariini-broilerikiusaus

Uunissa kypsyy tuoksuva, herkullinen ruoka, joka kutsuu ruokailijat nauttimaan. Tuore rosmariini tuo runsaasti makua mehevään uuniruokaan.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
45 min
maustuminen
30 min
Yhteensä
1 h 25 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
77 arvostelua

Ainekset5 annosta

5 annosta
500 g
marinoimattomia broilerin fileesuikaleita
½ tl
suolaa
n. 2 tl
tuoretta rosmariinia
2 prk (à 2,5 dl)
2 pussia (à 500 g)
peruna-sipulisekoitusta (pakaste)
½ prk (à 250 g)

Pinnalle

n. 2 tl
tuoretta rosmariinia

Ohje

  1. Kaada kulhoon broilerisuikaleet, suola ja hienonnettu rosmariini. Sekoittele. Lisää ruokakerma. Anna maustua n. ½ h tai yön yli.
  2. Kaada yksi pussi peruna-sipulisekoitusta laakeaan uunivuokaan (n. 25 x 30 cm).
  3. Kaada päälle broileri-kermaseos ja Koskenlaskija. Sekoita.
  4. Kaada toinen pussi peruna-sipulisekoitusta vuokaan. Nostele seosta, jotta ainekset sekoittuvat.
  5. Paista uunin ala- / keskiosassa 225 asteessa 50 min tai kunnes kypsä. Tarkista kypsyys vuoan keskeltä.
  6. Ripota kypsän ruoan pinnalle hienonnettua rosmariinia.
  7. CURRY-BROILERIKIUSAUS

  8. Korvaa rosmariini currylla. Lisää sitä 1 tl kerman joukkoon. Korvaa tällöin toinen Valio maustettu ruokakerma Mustapekka® purkillisella Valio ruokakermaa (2 dl, maustamaton).
Alkuun
Marinoitua kotijuustoa & kalamataoliiveja
12 h 20 min
Jälkeen
Puolukkakukko
1 h

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
102 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.