Rosmariini-broilerikiusaus

Rosmariini-broilerikiusaus

1 h 25 min
keskitaso
101 kcal / 100g
8
8

Uunissa kypsyy tuoksuva, herkullinen ruoka, joka kutsuu ruokailijat nauttimaan. Koskenlaskija takaa juustoisen maun.

Ainekset

5 annosta
500 g
marinoimattomia broilerin fileesuikaleita
½
suolaa
n. 2 tl
tuoretta rosmariinia
2 prk (à 2,5 dl)
2 pussia (à 500 g)
peruna-sipulisekoitusta (pakaste)
½ prk (à 250 g)

Pinnalle

kevätsipulia
n. 2 tl
tuoretta rosmariinia

Ohje

  1. Kaada kulhoon broilerisuikaleet, suola ja hienonnettu rosmariini. Sekoittele. Lisää ruokakerma. Anna maustua n. 1/2 t tai yön yli.
  2. Kaada yksi pussi peruna-sipulisekoitusta laakeaan uunivuokaan (n. 25 x 30 cm).
  3. Kaada päälle broileri-kermaseos ja Koskenlaskija. Sekoita.
  4. Kaada toinen pussi peruna-sipulisekoitusta vuokaan. Nostele seosta, jotta ainekset sekoittuvat.
  5. Paista uunin ala- / keskiosassa 225 asteessa 45 min tai kunnes kypsä. Tarkista kypsyys vuoan keskeltä.
  6. Ripota kypsän ruoan pinnalle hienonnettua kevätsipulia ja rosmariinia.
  7. CURRY-BROILERIKIUSAUS

  8. Korvaa rosmariini currylla. Lisää sitä 1 tl kerman joukkoon. Korvaa tällöin toinen Valio maustettu ruokakerma Mustapekka® purkillisella Valio ruokakermaa (2 dl, maustamaton).
Alkuun
Marinoitua kotijuustoa & kalamataoliiveja
12 h 20 min
Jälkeen
Puolukkakukko
1 h

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
101 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
4 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
42 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (8)

Nimetön2.3.2018 kello 19:21
Ei mennyt meillä läpi. Rosmariini teki ruoasta vanhan makuista. Nämä Valion reseptit tuppaavat olemaan hyvin kaloripitoisia....onhan tietty kyse tämän firman juustoista ja kermoista!
Nimetön25.4.2016 kello 22:46
Erinomainen resepti! Maku on todella hyvä ja valmistus on helppoa. Olen tehnyt jo muutaman kerran tätä ja aina jaksaa yllättää kuinka hyvää se on.
Nimetön3.3.2014 kello 15:59
Curry versio toooosi hyvää ja mielettömän helppo valmistaa! Lisäsin joukkoon vielä paprikaa. Nam nam.