Kipparin tonnikalakiusaus

Kipparin tonnikalakiusaus

Helppo arkiruoka syntyy tonnikalasta, peruna-sipulisekoituksesta ja maustetusta ruokakermasta.

Ainekset5 annosta

5 annosta
1 kg
peruna-sipulisekoitusta
2 tlk (à 200/150 g)
tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
n. 1/2 tl
pippurisekoitusta
2 prk (à 2,5 dl)
½ dl
tilliä

Ohje

  1. Kaada peruna-sipulisekoitus laakeaan, tilavaan uunivuokaan. Valuta tonnikalasta vesi pois. Sekoita se ja pippurisekoitus perunan joukkoon. Lisää vuokaan ruokakerma.
  2. Paista 225 asteessa 55 - 60 min tai kunnes kypsää. (Tarkista perunan kypsymisaika pakkauksesta.) Ripota kypsän ruoan päälle hienonnettua tilliä.
Vinkki

Vinkki

* Laakeassa uunivuoassa ruoka kypsyy nopeammin kuin kapeassa, syvässä vuoassa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
88 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
26 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›