
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
55 min
Yhteensä
1 h 15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.4
tähteä viidestä
10 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg peruna-sipulisekoitusta
- 2 tlk (à 200/150 g) tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
- ½ tl pippurisekoitusta
-
2 prk (à 2.5 dl)
Valio ruokakermaa Kippari®Laktoositon Valio ruokakerma Kippari® sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta ja…
- ½ dl tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Kaada peruna-sipulisekoitus laakeaan, tilavaan uunivuokaan. Valuta tonnikalasta vesi pois. Sekoita se ja pippurisekoitus perunan joukkoon. Lisää vuokaan ruokakerma.
- Paista 225 asteessa 55 - 60 min tai kunnes kypsää. (Tarkista perunan kypsymisaika pakkauksesta.) Ripota kypsän ruoan päälle hienonnettua tilliä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
88 kcal
Proteiini
5,3 g
Hiilihydraatti
9 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1,7 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa