
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni175°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 700 g valmista porkkana- tai lanttulaatikkoa
-
½ prk (à 3.3 dl)
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
-
½ Valio ruokakermaa 10 %
Voit kokeilla myös -
- ripaus kanelia tai muskottipähkinää
- 1 rkl siirappia
Pinnalle
- ¼ dl korppujauhoja tai mantelijauhetta
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita valmiin porkkana- tai lanttulaatikon joukkoon kerma, siirappi ja mausteet.
- Kaada voideltuun uunivuokaan.
- Ripota pinnalle korppujauhoja. Painele lusikan pesällä pintaan kuviot.
- Kuumenna ilman kantta 175 asteessa 30 - 40 min kunnes kuumia.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
73 kcal
Proteiini
0,6 g
Hiilihydraatti
3,3 g
Rasva
6,4 g
Tyydyttynyt rasva
3,9 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kanelia