Saaristolaishyytelö on kuin suolainen juustokakku ilman pohjaa. Herkullisen pehmoinen hyytelö sopii nautittavaksi ruislastuilla tai saaristolaisleivällä dippaillen. Vähähiilihydraattisen saat ohjeesta korvaamalla leivän siemennäkkärillä tai jättämällä sen kokonaan pois.
180 g | isoja katkarapuja, MSC-sertifioitu |
200 g | kylmäsavulohta |
1 prk (3,3 dl) | |
2 prk (à 150 g) | |
1 dl | hienonnettua tilliä |
mustapippuria myllystä ja ripaus suolaa | |
2 rkl | sitruunamehua ja sitruunan raastettu kuori |
3 | liivatetta |
Pinnalle | |
---|---|
50 g | kylmäsavulohta |
ruissipsejä | |
tilliä | |
mummonkurkkuja |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.