
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
3
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 6 pientä porkkanaa
- 200 g palsternakkaa
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Lisäksi
- ¾ dl vihreitä linssejä tai keltaisia linssejä
- 2 klementiiniä
-
½-1 prk (à 180 g)
Valio salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 1 ruukku tuoretta lehtipersiljaa
- 0 kg vaaleaa balsamicokastiketta
Jaa resepti
Ohje
- Kuori porkkanat ja palsternakka. Leikkaa juurekset pitkittäin halki ja palsternakka vielä ohuiksi pitkittäisiksi lohkoiksi.
- Asettele uunivuokaan ja lisää pinnalle Oivariini. Paahda uunin keski/-yläosassa 225 asteessa 30 min. Jäähdytä.
- Huuhtele linssit ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan miedosti suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja jäähdytä.
- Asettele paahtuneet juurekset tarjoiluastialle. Lisää pinnalle linssit, viipaloidut klementiinit, salaattijuusto ja lehtipersilja. Mausta balsamicosiirapilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
107 kcal
Proteiini
3,9 g
Hiilihydraatti
9,4 g
Rasva
5,2 g
Tyydyttynyt rasva
1,7 g
Ravintokuitu
3,1 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- vaaleaa balsamicokastiketta