Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g nahattomia, ruodottomia kuhafileitä
- 1 tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 1 dl vehnäjauhoja
-
75 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Lisäksi
- 1 dl tuoretta lehtipersiljaa hienonnettuna
- 2 rkl kaprista
- 1 sitruuna
Jaa resepti
Ohje
- Kuivaa kalafileet talouspaperilla, mausta suolalla ja pippurilla. Pyörittele kevyesti jauhoissa. Sulata voi pannulla ja paista fileet molemmin puolin muutama minuutti, kunnes kala on kypsää¨ mutta vielä mehevän lohkeavaa. Siirrä fileet pannusta tarjoiluastiaan. Jätä voita pannulle.
- Hienonna lehtipersilja. Lisää pannulle lehtipersilja, kaprikset ja purista sitruunasta mehu. Kuumenna ja kaada kalan päälle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
155 kcal
Proteiini
13,1 g
Hiilihydraatti
6,5 g
Rasva
8,1 g
Tyydyttynyt rasva
4,6 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.