Paistettu kuha ja beurre blanc

Paistettu kuha ja beurre blanc
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Paistettu kuha ja beurre blanc

Paistettu kuha ja beurre blanc

Hemmottele perhettäsi rapeakuoriseksi paistetulla kuhalla ja raikkaan täyteläisellä voi-valkoviinikastikkeella. Tämä yhdistelmä ei kaipaa sen kummempia lisukkeita kauniiden tuoreiden versojen lisäksi.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
500 g
ruodottomia kuhafileitä
30 g
1 tl
suolaa

Voi-valkoviinikastike eli beurre blanc

4
salottisipulia
½ dl
valkoviinietikkaa
2 dl
kuivaa valkoviiniä
1 dl
vettä
½ dl
125 g
mustapippuria myllystä
1
sitruunan kuori raastettuna

Ohje

  1. Valmista ensin kastike: Kuori ja hienonna sipulit. Kuumenna etikka kattilassa.
  2. Lisää kiehuvaan etikkaan sipulit, valkoviini ja vesi. Keitä niin, että vain 3 rkl nesteestä on jäljellä. Siivilöi mausteliemi ja kaada se takaisin kattilaan.
  3. Lisää mausteliemeen kerma. Vatkaa joukkoon kylmä voi pieninä kuutioina. Kiehauta, mutta älä keitä. Mausta kastike tuoreeltaan rouhitulla pippurilla ja raastetulla sitruunan kuorella.
  4. Paista kuhafileet pannulla voissa. Mausta suolalla.
  5. Tarjoa kuha voi-valkoviinikastikkeen kanssa, viimeistele tuoreella yrtillä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
150 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.