
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Kokenut kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg nahattomia, ruodottomia kuhafileitä
- 1 tl suolaa
- ¼ tl jauhettua valkopippuria
- 4 dl kuivaa valkoviiniä
Kantarellikastike
- 1 sipuli
- 500 g (8 dl) kantarelleja
-
25 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 tl suolaa
-
1 prk (3,3 dl)
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 0 kg kalan kypsennysliemi
Duchesse-peruna
- 1 kg jauhoista perunaa
- 1 tl suolaa
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 keltuaista
Jaa resepti
Ohje
- Aseta kuhafileet uunivuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Kaada päälle valkoviini .
- Kypsennä 200 asteessa n. 15 min.
Kantarellikastike
- Hienonna sipuli ja paloittele kantarellit. Kuullota korkeareunaisessa pannussa tai paistokasarissa voissa.
- Mausta suolalla.
- Lisää kerma ja jäljelle jäänyt kypsennysliemi. Hauduta kastiketta keskilämmöllä n. 20 min, kunnes se paksunee.
Duchesse-peruna
- Valmista perunasose: Keitä kuorittuja ja paloiteltuja perunoita vähässä suolalla maustetussa vedessä, kunnes ne ovat kypsiä. Valuta ylimääräinen vesi ja soseuta perunasurvimella. Lisää joukkoon voi ja keltuaiset. Survo tasaiseksi. Laita massa pursotuspussiin, jossa on tähtitylla.
Annoksen kokoaminen
- Lisää kuhafileiden päälle kantarellikastike.
- Pursota reunoille duchesse-peruna.
- Kuorruta uunissa grillivastusten alla n. 5 min tai kunnes annokseen on syntynyt kaunis paistopinta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
190 kcal
Proteiini
11,8 g
Hiilihydraatti
9,1 g
Rasva
10,1 g
Tyydyttynyt rasva
5,6 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kalan kypsennysliemi