Chili con pescado

Chili con pescado

Chili con pescado on klassisen, tulisen lihapadan, chili con carnen muunnelma. Chili con pescadoon voit halutessasi käyttää eri kalojen lisäksi katkarapuja, simpukoita tai vaikka mustekalarenkaita.

1 h
keskitaso
129 kcal / 100g
3
5

Ainekset6 annosta

6 annosta
½ dl
1 rkl
chilijauhetta
1 rkl
paprikajauhetta (savustettua)
1 tl
kurkumaa
1 iso (150 g)
sipuli
3
valkosipulin kynttä
2
punaista chiliä
1 prk (285/170 g)
kidneypapuja
2 dl
paseerattua tomaattia
2 dl
punaviiniä
2 dl
kalalientä
1 tl
suolaa
1 rkl
fariinisokeria
1 prk (200 g)
150 g
kylmäsavulohta
300 g
nahattomia, ruodottomia kuhafileitä

Ohje

  1. Kuumenna Oivariini paistokasarissa. Lisää mausteet ja sekoittele miedolla lämmöllä. Lisää sipuli, valkosipulit ja chilit hienonnettuna. Kuullota.
  2. Lisää valutetut pavut ja paseerattu tomaatti. Kaada joukkoon punaviini ja kalaliemi. Mausta suolalla ja fariinisokerilla. Anna kiehua hiljalleen, kunnes neste on haihtunut puoleen.
  3. Lisää lopuksi crème fraîche, hienonnettu kylmäsavulohi ja kuutioitu kuha. Sekoita varoen, ettei kala rikkoudu. Anna kuumentua kiehumispisteeseen.
  4. Tarjoa riisin tai leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
129 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,8 g
Kalsium
44 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)