Valmistusaika
Aktiivinen
1 h
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 rkl chilijauhetta
- 1 rkl paprikajauhetta (savustettua)
- 1 tl kurkumaa
- 1 iso (150 g) sipuli
- 3 valkosipulin kynttä
- 2 punaista chiliä
- 1 prk (285/170 g) kidneypapuja
- 2 dl paseerattua tomaattia
- 2 dl punaviiniä
- 2 dl kalalientä
- 1 tl suolaa
- 1 rkl fariinisokeria
-
1 prk (150 g)
Valio crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 150 g kylmäsavulohta
- 300 g nahattomia, ruodottomia kuhafileitä
Jaa resepti
Ohje
- Kuumenna Oivariini paistokasarissa. Lisää mausteet ja sekoittele miedolla lämmöllä. Lisää sipuli, valkosipulit ja chilit hienonnettuna. Kuullota.
- Lisää valutetut pavut ja paseerattu tomaatti. Kaada joukkoon punaviini ja kalaliemi. Mausta suolalla ja fariinisokerilla. Anna kiehua hiljalleen, kunnes neste on haihtunut lähes puoleen.
- Lisää lopuksi crème fraîche, hienonnettu kylmäsavulohi ja kuutioitu kuha. Sekoita varoen, ettei kala rikkoudu. Anna kuumentua kiehumispisteeseen.
- Tarjoa riisin tai leivän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
127 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatti
6,4 g
Rasva
6,2 g
Tyydyttynyt rasva
2,2 g
Ravintokuitu
2,7 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa