
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
4 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 500 g nahattomia, ruodottomia kuhafileitä
- ¾ tl suolaa
- ripaus jauhettua valkopippuria
- ripaus mustapippuria
-
1 prk (120 g)
Valio smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
- 1 rkl sitruunamehua
- 4 dl varrellisia kapriksia
Lisäksi
- 1 sitruuna
- 0 kg tuoretta tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Lado kalafileet voideltuun uunivuokaan. Mausta suolalla ja pippureilla.
- Sekoita smetana ja sitruunamehu. Levitä smetana kalojen pinnalle ja lisää lopuksi kaprikset.
- Paista 200 asteisesssa uunissa noin 20 min.
- Viimeistele tuoreella tillillä ja sitruunalla ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
118 kcal
Proteiini
11,3 g
Hiilihydraatti
1,1 g
Rasva
7,5 g
Tyydyttynyt rasva
3,7 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- jauhettua valkopippuria
- mustapippuria
- tuoretta tilliä