
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni175°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g palsternakkaa
- 500 g perunaa
- 1 kasvisliemikuutio
-
1 prk (2 dl)
Valio kuohukermaa, laktoositonValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 1 dl keitinvettä
- 1 kananmuna
- 2 rkl siirappia
- 1 tl suolaa
- ½ tl kanelia
- ¼ (0,2 tl) jauhettua inkivääriä
- ¼ (0,2 tl) muskottipähkinää
Pinnalle
- 1 rkl korppujauhoja
- ½ dl pekaanipähkinöitä
-
2 rkl (30 g)
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja kuutioi palsternakat sekä perunat kattilaan. Lisää vettä niin että kasvikset juuri peittyvät. Lisää joukkoon kasvisliemikuutio ja keitä kypsiksi.
- Ota 1 dl keitinvettä talteen, kaada loppu vesi pois.
- Soseuta survimella.
- Sekoita kerma ja keitinvesi soseeseen. Lisää muna ja mausteet.
- Lusikoi seos voideltuun uunivuokaan (n. 2 l). Kuvioi pintaa halutessasi lusikalla.
- Ripottele pinnalle korppujauhot ja pähkinät. Lisää voi nokareina päälle.
- Kypsennä uunissa 175 asteessa 1 h.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
131 kcal
Proteiini
1,9 g
Hiilihydraatti
11,5 g
Rasva
8,1 g
Tyydyttynyt rasva
4,1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa