Kesäinen kalakeitto

Kesäinen kalakeitto
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Kesäinen kalakeitto

Kesäinen kalakeitto

Kirkaslieminen ahvenkeitto maistuu kesän kasviksille ja rantakaislikon herkkupaloille. Tillifraîche viimeistelee raikkaan aurinkoisen kalakeiton.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
300 g
ahvenfileitä
1
fenkoli
1 pieni
sipuli
2 rkl
6 dl
kalalientä
100 g
retiisiä
1 prk (150 g)
1 dl
tuoretta tilliä
ripaus
suolaa ja mustapippuria

Ohje

  1. Paloittele ahvenet reiluiksi paloiksi. Poista halutessasi kylkiruodot leikkaamalla kyljestä ruotokaistale yhtenä nauhana pois.
  2. Viipaloi fenkoli ja kuorittu sipuli.
  3. Kuullota kasviksia kattilassa voissa muutama min. Lisää kalaliemi ja keitä 5 - 10 min, kunnes kasvikset pehmenevät hiukan.
  4. Lisää ahvenet ja puolitetut retiisit. Kuumenna kiehuvaksi. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.
  5. Soseuta crème fraîche ja tilli. Mausta. Lusikoi nokare tillifraîchea keiton pinnalle ja nauti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
86 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.