Maukas ateria niin mökillä kuin pikkukeittiössä valmistuu kastikkeineen päivineen helposti ja nopeasti yhdellä pannulla. Paista ensin kala, lisää kasvikset ja ruokakerma ja viimeistele kapriksilla ja tillillä. Tarjoa pannu keitettyjen perunoiden kanssa.
200 g | pisara- tai miniluumutomaatteja |
pala (100 g) | purjoa |
400 g | ahvenfileitä tai 400 gnahattomia, ruodottomia kuhafileitä |
ripaus | suolaa |
ripaus | musta- tai valkopippuria |
1 prk (2,5 dl) | |
2 rkl | kapriksia |
½ dl | tuoretta tilliä hienonnettuna |
Paistamiseen | |
---|---|
2 rkl | Valio Eila® voita tai 2 rklValio Oivariini® juoksevaa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.