Kalapaistos pannulla

Kalapaistos pannulla
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Kalapaistos pannulla

Kalapaistos pannulla

Maukas ateria niin mökillä kuin pikkukeittiössä valmistuu kastikkeineen päivineen helposti ja nopeasti yhdellä pannulla. Paista ensin kala, lisää kasvikset ja ruokakerma ja viimeistele kapriksilla ja tillillä. Tarjoa pannu keitettyjen perunoiden kanssa.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
77 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
200 g
pisara- tai miniluumutomaatteja
pala (100 g)
purjoa
400 g
ahvenfileitä

tai 400 gnahattomia, ruodottomia kuhafileitä
ripaus
suolaa
ripaus
musta- tai valkopippuria
1 prk (2,5 dl)
2 rkl
kapriksia
½ dl
tuoretta tilliä hienonnettuna

Paistamiseen

2 rkl
Valio Eila® voita

tai 2 rklValio Oivariini® juoksevaa

Ohje

  1. Esikäsittele ensin kasvikset: puolita tomaatit ja leikkaa puhdistettu purjo ohuiksi renkaiksi.
  2. Kuumenna rasva pannulla. Lisää pannulle kalafileet. Paista ensin toinen puoli, käännä ja lisää ripaus suolaa ja pippuria.
  3. Lisää pannulle tomaatit ja purjo. Kaada päälle ruokakerma.
  4. Kuumenna. Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Älä sekoita, jotta kalat pysyvät ehjinä.
  5. Lisää pinnalle valutetut kaprikset ja tilli.
  6. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
107 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.