Kalapaistos pannulla

Kalapaistos pannulla

20 min
helppo
107 kcal / 100g
8
8

Maukas ateria niin mökillä kuin kesäkeittiössä valmistuu kastikkeineen päivineen helposti ja nopeasti yhdellä pannulla. Paista ensin kala, lisää kasvikset ja ruokakerma ja viimeistele kapriksilla ja tillillä. Tarjoa uusien perunoiden kanssa.

Ainekset

4 annosta
200 g
pisara- tai miniluumutomaatteja
pala (100 g)
purjoa
400 g
ahvenfileitä
ripaus
suolaa
ripaus
musta- tai valkopippuria
1 prk (2,5 dl)
2 rkl
kapriksia
½ dl
tuoretta tilliä hienonnettuna

Paistamiseen

2 rkl
Valio Eila® voita

Ohje

  1. Esikäsittele ensin kasvikset: puolita tomaatit ja leikkaa puhdistettu purjo ohuiksi renkaiksi.
  2. Kuumenna rasva pannulla. Lisää pannulle kalafileet. Paista ensin toinen puoli, käännä ja lisää ripaus suolaa ja pippuria.
  3. Lisää pannulle tomaatit ja purjo. Kaada päälle ruokakerma.
  4. Kuumenna. Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Älä sekoita, jotta kalat pysyvät ehjinä.
  5. Lisää pinnalle valutetut kaprikset ja tilli.
  6. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
107 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
7 g
Suola
1,3 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
42 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)