Kalapaistos pannulla

Tehnyt IlonaValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Ilona
Valio Koekeittiöstä

Kalapaistos pannulla

Kalapaistos pannulla

Maukas ateria niin mökillä kuin pikkukeittiössä valmistuu kastikkeineen päivineen helposti ja nopeasti yhdellä pannulla. Paista ensin kala, lisää kasvikset ja ruokakerma ja viimeistele kapriksilla ja tillillä. Tarjoa pannu keitettyjen perunoiden kanssa.

20 min
helppo
104 kcal / 100g
0
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Ilona
Valio Koekeittiöstä

Ainekset4 annosta

4 annosta
200 g
pisara- tai miniluumutomaatteja
pala (100 g)
purjoa
400 g
ahvenfileitä

tai 400 gnahattomia, ruodottomia kuhafileitä
ripaus
suolaa
ripaus
musta- tai valkopippuria
1 prk (2,5 dl)
2 rkl
kapriksia
½ dl
tuoretta tilliä hienonnettuna

Paistamiseen

2 rkl
Valio Eila® voita

tai 2 rklValio Oivariini® juoksevaa

Ohje

  1. Esikäsittele ensin kasvikset: puolita tomaatit ja leikkaa puhdistettu purjo ohuiksi renkaiksi.
  2. Kuumenna rasva pannulla. Lisää pannulle kalafileet. Paista ensin toinen puoli, käännä ja lisää ripaus suolaa ja pippuria.
  3. Lisää pannulle tomaatit ja purjo. Kaada päälle ruokakerma.
  4. Kuumenna. Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Älä sekoita, jotta kalat pysyvät ehjinä.
  5. Lisää pinnalle valutetut kaprikset ja tilli.
  6. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
104 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›