Ahvenleivät

Ahvenleivät
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Ahvenleivät

Ahvenleivät

Oman laiturin nokasta kalastelu vanhalla kunnon mato-ongella lienee monille yksi kesän tunnuspiirteistä. Pienistäkin ahvenista voit valmistaa nälän yllättäessä mukavat leipäset esim. grillissä tai nuotiolla.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
7 min
Yhteensä
17 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 leipää

4 leipää
100 g
2
ruisleipästä , esim. ruispala
2 (150 g)
tomaattia
150 g
paistettuja ahvenia
½ dl
tuoretta tilliä

Ohje

  1. Raasta juusto.
  2. Avaa ruispalat ja jaa leipien päälle ohuet tomaattiviipaleet ja ahvenfileet. Ripota päälle tuoretta, hienonnettua tilliä ja juustoraastetta.
  3. Kuorruta leipäset uunissa 225 - 250 asteessa n. 7 min tai kunnes leivät ovat saaneet väriä ja juusto sulaa.
  4. Nauti heti maidon tai piimän kanssa.
Vinkki

Vinkki

Voit myös valmistaa leivät ilman uunia: Paista ahvenfileet pannulla, mausta suolalla ja pippurilla. Kokoa leivät, ripota päällimmäiseksi juustoraaste.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
186 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›