1 (700 - 800 g) | kirjolohifilee |
½ tl | suolaa |
½ tl | piparkakkumaustetta |
¼ tl | rouhittua mustapippuria |
Kuorrutus | |
---|---|
½ dl | kuorellisia manteleita ja / tai pekaanipähkinöitä |
1 viipale (25 g) | ruisleipää |
50 g | |
½ dl (25 g) | kuivattuja karpaloita |
2 rkl | hienonnettua timjamia |
Rosollikastike kalalle | |
2 dl | |
1 rkl | sokeria |
ripaus | suolaa |
2 tl | karpalo- tai puolukkajauhetta |
1 tl | väkiviinaetikkaa |
Koristeluun | |
pakastekarpaloita | |
tuoretta timjamia |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.