
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
24 h
Yhteensä
24 h 20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 800 g lohifileetä
- ¼ dl giniä
- 2-3 rkl karkeaa merisuolaa
- 1 rkl sokeria
- 10 g katajanmarjoja rouhittuna
Kastike
-
1 prk (120 g)
Valio smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
- 1 rkl karkeaa Dijon-sinappia
- ripaus suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Nypi lohesta ruodot. Nosta filee folion ja leivinpaperin päälle. Nosta folion reunoja hieman.
- Valele lohi ginillä. Yhdistä merisuola ja sokeri. Ripottele kalan päälle. Lisää lopuksi rikotit/murskatut katajanmarjat.
- Kääri kala paperiin ja folioon tiukasti. Laita vielä muovipussiin. Anna graavautua 1 - 1½ vrk kevyen painon alla jääkaapissa.
- Pyyhi valmis kala kuivaksi ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi tarjolle. Sekoita smetanaan sinappi ja ripaus suolaa. Tarjoile kalan kastikkeena.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
213 kcal
Proteiini
15,1 g
Hiilihydraatti
1,8 g
Rasva
15,8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
3,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa