Ginigraavattu lohi

Ginigraavattu lohi
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Ginigraavattu lohi

Ginigraavattu lohi

Piristä kalapöydän graavilohi ginillä ja katajanmarjoilla. Ginigraavattu lohi maistuu herkullisen sinappismetanan kanssa.

Valmistusaika

Työaika
20 min
jääkaapissa
24 h
Yhteensä
24 h 20 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset12 annosta

12 annosta
800 g
lohifileetä
¼ dl
giniä
2 - 3 rkl
karkeaa merisuolaa
1 rkl
sokeria
1 rkl
katajanmarjoja rouhittuna

Kastike

1 prk (120 g)
1 rkl
Dijon-kokojyväsinappia
ripaus
suolaa

Ohje

  1. Nypi lohesta ruodot. Nosta filee folion ja leivinpaperin päälle. Nosta folion reunoja hieman.
  2. Valele lohi ginillä. Yhdistä merisuola ja sokeri. Ripottele kalan päälle. Lisää lopuksi rikotit/murskatut katajanmarjat.
  3. Kääri kala paperiin ja folioon tiukasti. Laita vielä muovipussiin. Anna graavautua 1 - 1½ vrk kevyen painon alla jääkaapissa.
  4. Pyyhi valmis kala kuivaksi ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi tarjolle. Sekoita smetanaan sinappi ja ripaus suolaa. Tarjoile kalan kastikkeena.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
220 kcal
Proteiini
15 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
3,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›