Graavisiika

Graavisiika

23 h 15 min
helppo
103 kcal / 100g
2
2

Graavattu siika on yksinkertaisesti hyvää! Syö sellaisenaan, perunan kanssa kalapöydän osana tai huikopalana leivän päällä.

Ainekset

6 annosta
500 g
siikafileetä
2 rkl
merisuolaa
2 tl
sokeria
1 rkl
rouhittua rosépippuria
valkopippuria myllystä
tilliä

Ohje

  1. Nypi siikafileistä ruodot pois. Ripottele suola, sokeri ja pippurit fileille. Laita tillinoksia päällimmäiseksi. Tee fileistä tiukka paketti leivinpaperin ja kelmun avulla ja anna kalan maustua kylmässä 1 - 2 vuorokautta
  2. Pyyhi fileestä mausteet talouspaperilla ja leikkaa mahdollisimman ohuiksi siivuiksi tarjoiluvadille.
  3. Tarjoile esim. Kylmän kerma-mätikastikeen kanssa alkupalana tai buffet-pöydässä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
103 kcal
Proteiini
19 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
2 g
Suola
4,7 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
67 mg
D-vitamiini
14 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)