
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
23 h
Yhteensä
23 h 15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g siikafileetä
- 2 rkl merisuolaa
- 2 tl sokeria
- 1 rkl rouhittua rosépippuria
- 0 kg valkopippuria myllystä
- 0 kg tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Nypi siikafileistä ruodot pois. Ripottele suola, sokeri ja pippurit fileille. Laita tillinoksia päällimmäiseksi. Tee fileistä tiukka paketti leivinpaperin ja kelmun avulla ja anna kalan maustua kylmässä 1 - 2 vuorokautta
- Pyyhi fileestä mausteet talouspaperilla ja leikkaa mahdollisimman ohuiksi siivuiksi tarjoiluvadille.
- Tarjoile esim. Kylmän kerma-mätikastikeen kanssa alkupalana tai buffet-pöydässä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
103 kcal
Proteiini
18,3 g
Hiilihydraatti
2,9 g
Rasva
2,1 g
Tyydyttynyt rasva
0,5 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
6,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- valkopippuria myllystä
- tilliä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.