Graavisiika

Graavisiika
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Graavisiika

Graavattu siika on yksinkertaisesti hyvää! Syö sellaisenaan, perunan kanssa kalapöydän osana tai huikopalana leivän päällä.

Valmistusaika

Työaika
15 min
tekeytyminen
23 h
Yhteensä
23 h 15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
500 g
siikafileetä
2 rkl
merisuolaa
2 tl
sokeria
1 rkl
rouhittua rosépippuria
valkopippuria myllystä
tilliä

Ohje

  1. Nypi siikafileistä ruodot pois. Ripottele suola, sokeri ja pippurit fileille. Laita tillinoksia päällimmäiseksi. Tee fileistä tiukka paketti leivinpaperin ja kelmun avulla ja anna kalan maustua kylmässä 1 - 2 vuorokautta
  2. Pyyhi fileestä mausteet talouspaperilla ja leikkaa mahdollisimman ohuiksi siivuiksi tarjoiluvadille.
  3. Tarjoile esim. Kylmän kerma-mätikastikeen kanssa alkupalana tai buffet-pöydässä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
103 kcal
Proteiini
19 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
4,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›