Siikaa ja kesäkasviksia folionyytissä

Siikaa ja kesäkasviksia folionyytissä
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Siikaa ja kesäkasviksia folionyytissä

Siikaa ja kesäkasviksia folionyytissä

Tuore kotimainen siika ja kesän parhaat kasvikset kypsyvät grillinyytissä herkkuateriaksi.

Valmistusaika

Työaika
20 min
30 min
Yhteensä
50 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 - 3 (n. 600 g)
siikafileetä
1 tl
suolaa
2
kesäsipulia
pala (300 g)
kesäkurpitsaa
1 rasia (100 g)
sokeriherneitä
1 - 2
punaista chiliä
1 prk (2,5 dl)
1 ruukku
tuoretta basilikaa tai korianteria

Ohje

  1. Poista halutessasi fileistä kylkiruodot ruotopihdeillä nyppimällä. Paloittele siikafileet annospaloiksi (100 - 150 g). Ripottele niiden päälle suola.
  2. Leikkaa leivinpaperista ja alumiinifoliosta 4 neliön-muotoista palaa. Aseta leivinpaperipalat alumiinifolioiden päälle.
  3. Jaa kalapalat paperien päälle.
  4. Hienonna sipuli. Kuutioi kesäkurpitsa pieniksi kuutioksi ja leikkaa sokeriherneet kolmeen osaan. Viipaloi chili.
  5. Lisää kasvikset ja chili kalapalojen päälle. Nosta folion reunoja ylöspäin ja kaada ruokakerma nyytteihin. Sulje nyytit.
  6. Paista grillissä, avotulella tai hiilloksessa, kunnes kypsiä.
  7. Voit myös valmistaa nyytit uunissa 225 asteessa n. 30 min tai kunnes kypsiä.
  8. Avaa nyytit ja ripota hienonnettu korianteri annosten päälle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
62 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›