
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2-3 (n. 600 g) siikafileetä
- 1 tl suolaa
- 2 kesäsipulia
- 300 g kesäkurpitsaa
- 1 rasia (100 g) sokeriherneitä
- 1-2 punaista chiliä
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme juustoaLaktoositon Valio ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
- 1 ruukku tuoretta basilikaa tai korianteria
Jaa resepti
Ohje
- Poista halutessasi fileistä kylkiruodot ruotopihdeillä nyppimällä. Paloittele siikafileet annospaloiksi (100 - 150 g). Ripottele niiden päälle suola.
- Leikkaa leivinpaperista ja alumiinifoliosta 4 neliön-muotoista palaa. Aseta leivinpaperipalat alumiinifolioiden päälle.
- Jaa kalapalat paperien päälle.
- Hienonna sipuli. Kuutioi kesäkurpitsa pieniksi kuutioksi ja leikkaa sokeriherneet kolmeen osaan. Viipaloi chili.
- Lisää kasvikset ja chili kalapalojen päälle. Nosta folion reunoja ylöspäin ja kaada ruokakerma nyytteihin. Sulje nyytit.
- Paista grillissä, avotulella tai hiilloksessa, kunnes kypsiä.
- Voit myös valmistaa nyytit uunissa 225 asteessa n. 30 min tai kunnes kypsiä.
- Avaa nyytit ja ripota hienonnettu korianteri annosten päälle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
72 kcal
Proteiini
8,5 g
Hiilihydraatti
2,3 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1,4 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa