
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1-2 (300 g) siikafileetä
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ¼ tl suolaa
Salsa verde
- ½ dl extra virgin oliiviöljyä
- 1 dl lehtipersiljaa
- 1 dl minttua
- 5 anjovisfileetä
- 2 rkl sitruunamehua
- 1 iso valkosipulin kynsi
- 2 tl kaprista
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin salsa verde: Laita kaikki ainekset teholeikkuriin. Soseuta tasaiseksi. Voit myös soseuttaa kastikkeen sauvasekoittimella tai hienontaa veitsellä. Jätä sivuun odottamaan.
- Valele siikafileiden pintaan Oivariinia. Mausta suolalla. Grillaa tai paista pannulla keskilämmöllä kypsäksi.
- Lusikoi kypsän kalan päälle salsa verdeä. Tarjoa salaatin tai uusien perunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
194 kcal
Proteiini
14,9 g
Hiilihydraatti
0,9 g
Rasva
14,6 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.