Grillattu siika & salsa verde

Grillattu siika & salsa verde

Hapokas salsa verde on täynnä makua ja se sopii erinomaisesti grillatun kalan kastikkeeksi. Voit käyttää salsa verdeä myös levitteenä leivän päällä, keitettyjen kasvisten kanssa tai vaikka pastakastikkeena.

Ainekset2 annosta

2 annosta
1 - 2 (300 g)
siikafileetä
¼ tl
suolaa
1 rkl

Salsa verde

50 g
1 dl
lehtipersiljaa
1 dl
minttua
5
anjovisfileetä
2 rkl
sitruunamehua
1 iso
valkosipulin kynsi
2 tl
kaprista
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Valmista ensin salsa verde: Laita kaikki ainekset teholeikkuriin. Soseuta tasaiseksi. Voit myös soseuttaa kastikkeen sauvasekoittimella tai hienontaa veitsellä. Jätä sivuun odottamaan.
  2. Ripottele siikafileiden pintaan suola. Sulata Oivariini ja sivele kalan pintaan. Grillaa tai paista pannulla kypsäksi nahkapuoli alaspäin. Älä käännä fileetä.
  3. Lusikoi kypsän kalan päälle salsa verdeä. Tarjoa salaatin tai uusien perunoiden kanssa.
Vinkki

Vinkki

Salsa verde säilyy jääkaapissa peitettynä useamman päivän. Käytä sitä levitteenä, paistetun lihan, kalan tai vaikkapa pastan kastikkeena.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
183 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g
Kalsium
47 mg
D-vitamiini
12 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›