
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1-2 (300 g) siikafileetä
- ¼ tl suolaa
-
1 rkl
Valio Oivariini® oliiviöljy ja hieno merisuola rasvaaValio Oivariini® oliiviöljy ja hieno merisuola sekä viipale hyvää leipää – siinä on makunautinto, joka…
Salsa verde
-
50 g (0,5 dl)
Valio Oivariini® oliiviöljy ja hieno merisuola rasvaaValio Oivariini® oliiviöljy ja hieno merisuola sekä viipale hyvää leipää – siinä on makunautinto, joka…
- 1 dl lehtipersiljaa
- 1 dl minttua
- 5 anjovisfileetä
- 2 rkl sitruunamehua
- 1 iso valkosipulin kynsi
- 2 tl kaprista
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin salsa verde: Laita kaikki ainekset teholeikkuriin. Soseuta tasaiseksi. Voit myös soseuttaa kastikkeen sauvasekoittimella tai hienontaa veitsellä. Jätä sivuun odottamaan.
- Ripottele siikafileiden pintaan suola. Sulata Oivariini ja sivele kalan pintaan. Grillaa tai paista pannulla kypsäksi nahkapuoli alaspäin. Älä käännä fileetä.
- Lusikoi kypsän kalan päälle salsa verdeä. Tarjoa salaatin tai uusien perunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
171 kcal
Proteiini
14,6 g
Hiilihydraatti
0,9 g
Rasva
12,1 g
Tyydyttynyt rasva
4,7 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä