
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
23 h
Yhteensä
23 h 25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1-2 (1 kg) lohifileetä
- 3 rkl konjakkia
- 1 rkl sokeria
- 1⅔ rkl suolaa
- 1 rkl valkopippuria rouhittuna
- 1¼ dl tilliä
Sinappikastike
-
2 prk (à 200 g)
Valio kermaviiliäValio kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi. Kermaviiliä…
- 4 rkl sinappia
- 2 rkl sokeria
- 1¼ tl suolaa
- ¼ tl valkopippuria
- 2 rkl sitruunamehua
- 3 dl tilliä hienonnettuna
Jaa resepti
Ohje
- Poista fileestä ruodot ja ylimääräinen rasva.
- Voitele kalafilee(t) konjakilla. Hiero sokeri ja suola kalan pintaan. Levitä pinnalle pippuri ja hienonnettu tilli.
- Mikäli valmistat kaksi pienempää filettä, aseta ne vastakkain. Kääri kala leivinpaperiin ja aseta päälle paino. Anna kalan maustua jääkaapissa 2 - 3 vrk.
- Leikkaa filee ohuiksi viipaleiksi.
- Valmista kastike: Lisää kermaviilin joukkoon mausteet. Sekoita. Tarkista maku. Tarjoa lohen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
168 kcal
Proteiini
12,2 g
Hiilihydraatti
3,9 g
Rasva
10,7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
2,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa