Hyppää sisältöön
Vegaaniset joululeivonnaiset
Sesonki

Vegaaniset joululeivonnaiset hurmaavat maullaan

Vegaaniset joululeivonnaiset hurmaavat maullaan

Joulutortut ja piparit on helppo tehdä täysin kasvipohjaisilla tuotteilla ー ihan kuten monet muutkin joulun ajan leivonnaiset. Näillä resepteillä valmistat niin perinteiset kuin uudenlaisetkin vegaaniset jouluherkut. Täydellistä kahvin kaveriksi tai joulupöydän vegaaniseksi jälkiruoaksi!

Joulu on kauniiden ja suussa sulavien leivonnaisten aikaa. Leivoitpa kahvipöytään taatelikakkua tai pähkinäleipää, parasta on, jos kaikki läheiset voivat maistaa niitä. Kasvipohjaiset reseptit maistuvat yhtä hyvin sekasyöjille ja vegaaneille, ja valmistus on yhtä vaivatonta kuin perinteisten leivonnaisten.

1. Joulupöydän aatelisiin kuuluu maustekakku

Klassinen maustekakku on monen joulupöydän vakiovieras. Mehukas leivonnainen onnistuu myös kasvipohjaisena, ja maku on vähintään yhtä ihana kuin perinteisessä versiossa. Tämä kakku onnistuu myös aloittelevalta leipurilta.

Helppoa vegaanista leivontaa 

Valio Oddlygood® leivontatuotteet ovat täysin vegaanisia. Kasvipohjainen vispi Valio Oddlygood® Easy Whipping vaahdottuu täydellisesti. Kun kaipaat korvaajaa maustetulle rahkalle, valitse Valio Oddlygood® Bake & Dessert. Sen makuvaihtoehdot ovat lempeä vanilja ja ihanan marjaisa vadelma-mustikka.


Etsi