Glögimarmeladit

Glögimarmeladit
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Glögimarmeladit

Glögimarmeladit

Herkulliset itse tehdyt marmeladit valmistetaan joulun alla glögistä. Jos hyydytät marmeladit makeisvuokiin voi sisälle upottaa mantelin ja rusinan.

Valmistusaika

Työaika
30 min
hyydytys
12 h
Yhteensä
12 h 30 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset150 kappaletta

150 kappaletta
1 l
Valio tummaa glögiä
3 dl
sokeria
½ dl
agar agar -jauhetta
1 pussi
glögimausteita esim. Santa Maria

Lisäksi

kuorellisia manteleita
rusinoita

Ohje

  1. Mittaa kattilaan glögi, sokeri ja agar agar. Anna seoksen kiehahtaa sekoittaen.
  2. Lisää glögimausteet ja jatka keittämistä noin 10 min.
  3. Nosta kattila liedeltä ja siivilöi glögimausteet pois. Kaada hieman jäähtynyt marmeladiseos makeismuotteihin, karamellivuokiin tai kelmulla vuorattuun vuokaan.
  4. Jos käytät makeismuotteja voit lisätä jokaiseen muottiin mantelin ja rusinan.
  5. Anna hyytyä huoneenlämmössä seuraavaan päivään.
  6. Irrota makeiset vuoista ja leikkaa vuokaan tehty marmeladi paloiksi. Sokeroi halutessasi juuri ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
120 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›