Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
12 h
Yhteensä
12 h 30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
3.5
tähteä viidestä
8 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kappaletta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 l Valio tummaa glögiä
- 3 dl sokeria
- ½ dl agar agar -jauhetta
- 1 pussi glögimausteita esim. Santa Maria
Lisäksi
- 0 kg kuorellisia manteleita
- 0 kg rusinoita
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa kattilaan glögi, sokeri ja agar agar. Anna seoksen kiehahtaa sekoittaen.
- Lisää glögimausteet ja jatka keittämistä noin 10 min.
- Nosta kattila liedeltä ja siivilöi glögimausteet pois. Kaada hieman jäähtynyt marmeladiseos makeismuotteihin, karamellivuokiin tai kelmulla vuorattuun vuokaan.
- Jos käytät makeismuotteja voit lisätä jokaiseen muottiin mantelin ja rusinan.
- Anna hyytyä huoneenlämmössä seuraavaan päivään.
- Irrota makeiset vuoista ja leikkaa vuokaan tehty marmeladi paloiksi. Sokeroi halutessasi juuri ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
102 kcal
Proteiini
2,3 g
Hiilihydraatti
22,1 g
Rasva
0,1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kuorellisia manteleita
- rusinoita
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.