
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPähkinä-ruismuru
- 1 dl talkkunajauhoja
- 1 dl ruishiutaleita
- 1 dl pekaanipähkinöitä ja manteleita
- 1 dl sokeria
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
- 300 g mustikkaa
- ½ dl sokeria
- 1 rkl perunajauhoja
- 1 tl kardemummaa
Tarjoiluun
-
1 prk (500 g)
Valio Vanilla™ vaniljakastikettaValio Vanilla™ vaniljakastike on lempeän täyteläinen ja miellyttävän paksu vaniljakastike, joka sopii monen herkun kanssa…
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita muruseoksen kuivat aineet. Nypi joukkoon hiukan pehmennyt voi.
- Sekoita täytteen ainekset. Kaada seos vuokaan pohjan päälle. Murusta ruis-pähkinäseos täytteen päälle.
- Paista uunin keskiosassa tasalämmöllä 200 asteessa 30 min.
- Tarjoile hiukan jäähtyneenä vaniljakastikkeen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
227 kcal
Proteiini
3,4 g
Hiilihydraatti
25,8 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
5,4 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa