Siirry sisältöön
Mustikkapaistos

Mustikkapaistos

Paahdettu talkkuna, ruishiutaleet ja pekaanipähkinät hunnuttavat herkullista mustikkapaistosta tuoden sille perinteisen mustikkakukon makumaailmaa helpossa muodossa.

Mustikkapaistos

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Pähkinä-ruismuru

  • 1 dl talkkunajauhoja
  • 1 dl ruishiutaleita
  • 1 dl pekaanipähkinöitä ja manteleita
  • 1 dl sokeria
  • 100 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen

Täyte

  • 300 g mustikkaa
  • ½ dl sokeria
  • 1 rkl perunajauhoja
  • 1 tl kardemummaa

Tarjoiluun


Ohje

  1. Sekoita muruseoksen kuivat aineet. Nypi joukkoon hiukan pehmennyt voi.
  2. Sekoita täytteen ainekset. Kaada seos vuokaan pohjan päälle. Murusta ruis-pähkinäseos täytteen päälle.
  3. Paista uunin keskiosassa tasalämmöllä 200 asteessa 30 min.
  4. Tarjoile hiukan jäähtyneenä vaniljakastikkeen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 227 kcal
Proteiini 3,4 g
Hiilihydraatti 25,8 g
Rasva 12 g
Tyydyttynyt rasva 5,4 g
Ravintokuitu 1,5 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search