Kaneliset omenalastut

Kaneliset omenalastut

40 min
helppo
120 kcal / 100g
1
5

Kanelilla ja sitruunalla maustetut, rapeat omenalastut ovat mukava pikkunaposteltava koko perheelle. Mikä parasta, näitä herkkuja tehdessä kotiin tulvii uunista ihana vastaleivotun korvapuustin tuoksu. Omenalastut ovat myös mainio koriste erilaisille kakuille ja jälkiruoille.

Ainekset

2 pellillistä
4
hapahkoa omenaa
50 g
1 tl
sitruunamehua
3 rkl
ruokokidesokeria
2 tl
kanelia

Ohje

  1. Pese omenat hyvin. Leikkaa kuorineen n. 2 mm ohuiksi viipaleiksi. Levitä viipaleet leivinpaperille uunipellille.
  2. Sulata voi. Sekoita siihen sitruunamehu, sokeri ja kaneli. Levitä omenaviipaleiden päälle. Voit tarvittaessa sekoitella viipaleita, jotta mausteet leviävät tasaisesti.
  3. Paahda uunin keskiosassa 175 asteessa n. 25 min. Anna jäähtyä uunipellillä.
  4. Säilytä kuivassa paikassa huoneenlämmössä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
120 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
7 g
Suola
0,1 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
3 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)