Korvapuusticookie

Korvapuusticookie

Takuuvarma cookiehitti korvapuustikansalle! Cookiet testattu niin lapsilla kuin aikuisilla ja vastaanotto on ollut aina erinomainen. Isot cookiet valmistuvat tällä ohjeella nopeasti. Ohjeen salaisuus piilee pehmeässä murotaikinassa.

30 min
helppo
443 kcal / 100g
1

Ainekset26 kpl

26 kpl
200 g
2 dl
sokeria
1
kananmuna
4 ½ dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta

Täyte

50 g
1 dl
sokeria
1 ½ tl
jauhettua kanelia
1 tl
kardemummaa

Ohje

  1. Vaahdota Oivariini ja sokeri, se onnistuu nopeasti käsinkin.
  2. Lisää muna, sekoita huolellisesti. Lisää lopuksi joukkoon jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.
  3. Kaada taikina leivinpaperin päälle. Ripottele päälle jauhoa ja taputtele tasaiseksi levyksi n. 30 x 34 cm.
  4. Sekoita täytteen raaka-aineet. Levitä täyte taikinalevylle esim. lusikkapesällä.
  5. Kääri taikina pidemmältä sivulta alkaen rullalle leivinpaperin avulla. Taikinan kuuluu olla pehmeää, joten älä huolestu.
  6. Leikkaa n. 1 cm:n viipaleita ja asettele ne harvakseltaan leivinpaperin päälle uunipellille harvakseltaan. Jos täyte näyttää katoavan taikinaan, tulee se kuitenkin esiin paistettaessa.
    Leikkaa  n. 1 cm:n viipaleita ja asettele ne harvakseltaan  leivinpaperin päälle uunipellille harvakseltaan. Jos täyte näyttää katoavan taikinaan, tulee se kuitenkin esiin paistettaessa.
  7. Paista uunin yläosassa 200 asteessa n. 10 min. Anna jäähtyä.
  8. Cookiet säilyvät huoneenlämmössä, ilmavassa rasiassa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
443 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
56 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
36 mg
D-vitamiini
6 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›