
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
4.82
tähteä viidestä
11 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
200 g
Valio Oivariini® pehmeästi levittyvääValio Oivariini® pehmeästi levittyvä on hyvä valinta, kun elämässä riittää nopeita tilanteita ja tarvitaan myös…
- 2 dl sokeria
- 1 kananmuna
- 4½ dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
Täyte
-
50 g
Valio Oivariini® pehmeästi levittyvääValio Oivariini® pehmeästi levittyvä on hyvä valinta, kun elämässä riittää nopeita tilanteita ja tarvitaan myös…
- 1 dl sokeria
- 1½ tl jauhettua kanelia
- 1 tl kardemummaa
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota Oivariini ja sokeri, se onnistuu nopeasti käsinkin.
- Lisää muna, sekoita huolellisesti. Lisää lopuksi joukkoon jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.
- Kaada taikina leivinpaperin päälle. Ripottele päälle jauhoa ja taputtele tasaiseksi levyksi n. 30 x 34 cm.
- Sekoita täytteen raaka-aineet. Levitä täyte taikinalevylle esim. lusikkapesällä.
- Kääri taikina pidemmältä sivulta alkaen rullalle leivinpaperin avulla. Taikinan kuuluu olla pehmeää, joten älä huolestu.
- Leikkaa n. 1 cm:n viipaleita ja asettele ne leivinpaperin päälle uunipellille harvakseltaan. Jos täyte näyttää katoavan taikinaan, tulee se kuitenkin esiin paistettaessa.
- Paista uunin yläosassa 200 asteessa n. 10 min. Anna jäähtyä.
- Cookiet säilyvät huoneenlämmössä, ilmavassa rasiassa.

Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
473 kcal
Proteiini
5,2 g
Hiilihydraatti
59,6 g
Rasva
23,5 g
Tyydyttynyt rasva
8,9 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa