Jauhelihavartaat

Jauhelihavartaat
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Jauhelihavartaat

Jauhelihavartaat

Jauhelihamurekkeesta valmistat helposti vartaita koko perheen iloksi. Vartaiden sisään kätketty savunmakuinen sulatejuusto antaa pikantin maun näille herkkuvartaille.

Valmistusaika

Työaika
25 min
uunissa
20 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset12 kpl

12 kpl
2 prk (à 200 g)
1 pussi
ranskalaista sipulikeittoainesta
100 g (n. 2 dl)
aurinkokuivattuja tomaatteja
½ dl
korppujauhoja
800 g
vähärasvaista naudan jauhelihaa
6 (60 g)
2
valkosipulin kynttä
1
kananmuna

Lisäksi

puisia grillivarrastikkuja

Ohje

  1. Laita grillivartaat kylmään veteen likoamaan.
  2. Yhdistä kermaviili, sipulikeittoainekset, hienonnetut aurinkokuivatut tomaatit ja korppujauhot. Anna turvota hetki. Sekoita joukkoon jauheliha, paloitellut juustoviipaleet, hienonnetut valkosipulin kynnet ja muna.
  3. Muotoile taikinasta tankoja. Pujota niihin grillivarrastikut.
  4. Kypsennä vartaat parilaritilällä grillissä tai muurikkapannulla. Voit kypsentää vartaat myös uunin keskitasolla 225 asteessa n. 20 min tai kunnes kypsiä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
144 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›