
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 prk (à 200 g)
Valio kermaviiliäValio kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi. Kermaviiliä…
- 1 pussi ranskalaista sipulikeittoainesta
- n. 2 dl (100 g) aurinkokuivattua tomaattia
- ½ dl korppujauhoja
- 800 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
-
6 (60 g)
Valio Kippari® juustoviipalettaValio Kippari® sulatejuustoviipaleita on savustettu aidolla leppäsavulla jo vuodesta 1970. Savun syleilyssä Valio Kippari® saa…
- 2 valkosipulin kynttä
- 1 kananmuna
Lisäksi
- 0 kg puisia grillivarrastikkuja
Jaa resepti
Ohje
- Laita grillivartaat kylmään veteen likoamaan.
- Yhdistä kermaviili, sipulikeittoainekset, hienonnetut aurinkokuivatut tomaatit ja korppujauhot. Anna turvota hetki. Sekoita joukkoon jauheliha, paloitellut juustoviipaleet, hienonnetut valkosipulin kynnet ja muna.
- Muotoile taikinasta tankoja. Pujota niihin grillivarrastikut.
- Kypsennä vartaat parilaritilällä grillissä tai muurikkapannulla. Voit kypsentää vartaat myös uunin keskitasolla 225 asteessa n. 20 min tai kunnes kypsiä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
141 kcal
Proteiini
12,4 g
Hiilihydraatti
3,4 g
Rasva
8,5 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- puisia grillivarrastikkuja