
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 200 g perattua savukalaa
- 1 pussi (200 g) pakasteherneitä
-
½ pkt (à 350 g)
Valio Salaneuvos® juustoaSalaneuvos oli Suomen suuriruhtinaskunnassa korkea-arvoinen virkamies, joka vartioi valtion salaisuuksia. Tarkkaan vartioitu on myös resepti…
-
½ pkt (à 350 g) Valio Luostari® juustoa
Voit kokeilla myös -
- ½ (200 g) kurkkua
- 1 ruukku salaattia
- 1 sitruuna
Kastike
-
1 prk (150 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 rkl sokeria
- 2 tl sinappia
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Paloittele perattu kala. Sulata herneet. Kuutioi juusto ja kurkku
- Tee laakealle vadille salaattipeti. Lisää salaatin päälle herneitä sekä juusto- ja kurkkukuutioita. Asettele salaatin pinnalle kalat. Koristele sitruunalla.
- Mausta crème fraîche ja tarjoa kastike erikseen.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
139 kcal
Proteiini
7,6 g
Hiilihydraatti
2,5 g
Rasva
10,7 g
Tyydyttynyt rasva
5,3 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä