Valio juustoklassikot: Savukala-juustosalaatti

Valio juustoklassikot: Savukala-juustosalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Valio juustoklassikot: Savukala-juustosalaatti

Valio juustoklassikot: Savukala-juustosalaatti

Tässä yksinkertaisessa reseptissä ei herkullisuudesta tarvitse tinkiä. Valio Salaneuvos juusto maistuu salaateissa erinomaisesti.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
200 g
perattua savukalaa
1 pussi (200 g)
pakasteherneitä
½ pkt (à 350 g)
Valio Salaneuvos® juustoa

tai 0.5 pktValio Luostari® juustoa
½ (200 g)
kurkkua
1 ruukku
salaattia
1
sitruuna

Kastike

1 prk (150 g)
1 rkl
sitruunamehua
1 rkl
sokeria
2 tl
sinappia
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Paloittele perattu kala. Sulata herneet. Kuutioi juusto ja kurkku
  2. Tee laakealle vadille salaattipeti. Lisää salaatin päälle herneitä sekä juusto- ja kurkkukuutioita. Asettele salaatin pinnalle kalat. Koristele sitruunalla.
  3. Mausta crème fraîche ja tarjoa kastike erikseen.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
153 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›