Pienet pulla-juustokakut

Pienet pulla-juustokakut

20 min
helppo
258 kcal / 100g
0
0

Ihanaakin ihanammat pienet pulla-juustokakut syntyvät yllättävistä raaka-aineista: pulla, juusto, Oivariini ja marjat tarjoavat juuri sopivasti suolaista ja makeaa sekä täyteläistä ja raikasta. Nämä koukuttavat pienet suupalaleivokset sopivat rentoihin juhliin laidasta laitaan.

Ainekset

10 annosta
10
pullaviipaletta
30 g
100 g
½ - 1 rasiaa (à 200 g)
200 g
pensasmustikoita

Lisäksi

cocktailtikkuja

Ohje

  1. Voitele pullaviipaleet Oivariini rasvalla. Höylää kunkin pullaviipaleen päälle reilu viipale juustoa.
  2. Ota pyöreällä, korkeareunaisella muotilla (Ø n. 4 - 5 cm) pullaviipaleista kiekkoja.
  3. Aseta pullakiekko muotin pohjalle. Lusikoi päälle tuorejuustoa ja laita marjoja. Paina toinen pullakiekko kanneksi. Nosta muotti pois.
  4. Aseta halutessasi pullakakkuun cocktailtikku ja koristele marjalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
258 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
15 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
132 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)