Pienet pulla-juustokakut

Pienet pulla-juustokakut
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Pienet pulla-juustokakut

Pienet pulla-juustokakut

Ihanaakin ihanammat pienet pulla-juustokakut syntyvät yllättävistä raaka-aineista: pulla, juusto, Oivariini ja marjat tarjoavat juuri sopivasti suolaista ja makeaa sekä täyteläistä ja raikasta. Nämä koukuttavat pienet suupalaleivokset sopivat rentoihin juhliin laidasta laitaan.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset10 annosta

10 annosta
10
pullaviipaletta
30 g
100 g
½ - 1 rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® kinuski tuorejuustoa

tai rasiaaValio Viola® vanilja tuorejuustoa
200 g
pensasmustikoita

tai 200 gkotimaisia vadelmia

Lisäksi

cocktailtikkuja

Ohje

  1. Voitele pullaviipaleet Oivariini rasvalla. Höylää kunkin pullaviipaleen päälle reilu viipale juustoa.
  2. Ota pyöreällä, korkeareunaisella muotilla (Ø n. 4 - 5 cm) pullaviipaleista kiekkoja.
  3. Aseta pullakiekko muotin pohjalle. Lusikoi päälle tuorejuustoa ja laita marjoja. Paina toinen pullakiekko kanneksi. Nosta muotti pois.
  4. Aseta halutessasi pullakakkuun cocktailtikku ja koristele marjalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
258 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›