
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Passiivinen
45 min
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Kinuskikorvapuustit
-
2½ dl
Valio Eila® kevytmaitojuomaaValio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
- 25 g tuorehiivaa
- ¾ dl sokeria
- 1½ tl kardemummaa
- ½ tl suolaa
- 6½ dl vehnäjauhoja
-
100 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
1 prk (200 g)
Valio kinuskikreemiäTäyteläinen ja ihanan makea Valio kinuskikreemi vie kielen mennessään! Käyttövalmis ja paistonkestävä kreemi on herkullinen…
- 1 kananmuna
- 0 kg raesokeria
Täyte
-
1½ prk (à 2 dl)
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
1 rasia (200 g)
Valio Keittiön mascarponeaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 tl vaniljasokeria
- 0 kg vadelmahilloa
Jaa resepti
Ohje
Kinuskikorvapuustit
- Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Sekoita joukkoon sokeri, kardemumma sekä suola. Lisää jauhot ja alusta taikina yleiskoneella tai käsin yhtenäiseksi. Paloittele voi, lisää se taikinan joukkoon ja alusta pullataikinaa 10 minuuttia, jotta saat siihen hyvän sitkon. Peitä kulho leivinliinalla ja jätä kohoamaan huoneenlämpöön noin 30 minuutiksi.
- Kauli kohonnut taikina suorakaiteenmuotoiseksi levyksi ja levitä sen päälle kinuskikreemi. Kääri levy pitkältä sivulta rullaksi ja jätä saumakohta alapuolelle. Leikkaa rulla terävällä veitsellä vinottain 12 palaan niin, että palat muistuttavat kolmioita. Nosta palat leivinpapereilla vuoratuille pelleille kolmion “kärki” ylöspäin ja paina se sormella alas, jotta saavutat korvapuustin muodon. Peitä pellit leivinliinoilla ja anna pullien kohota huoneenlämmössä vielä 10 minuuttia.
- Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen. Voitele pullat kananmunalla ja ripottele päälle raesokeria. Paista kinuskikorvapuusteja uunissa noin 10 minuuttia, kunnes niissä on kaunis väri.
Täyte
- Laita kulhoon vispikerma, mascarpone sekä vaniljasokeri ja vatkaa samettiseksi kreemiksi. Siirrä mascarponekreemi pursotinpussiin, missä on valitsemasi tylla.
- Halkaise jäähtynyt kinuskikorvapuusti leveyssuunnassa, levitä pohjapalan päälle vadelmahilloa ja pursota mascarponekreemiä. Aseta lopuksi pullan “hattu” kevyesti kreemin päälle.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
300 kcal
Proteiini
5,1 g
Hiilihydraatti
29,9 g
Rasva
17,7 g
Tyydyttynyt rasva
10,1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- raesokeria
- vadelmahilloa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.