Maritozzi on roomalainen kuohkea kermapulla, jonka taikinassa maistuu sitruunankuori ja välissä yksinkertaisimmillaan kuohkea vaniljavaahto. Maritozzin täytteeseen voi kuitenkin valita lisämakua oman maun mukaan esim. laskiaispullan tapaan mantelimassalla tai hillolla.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
Voipullataikina | |
---|---|
3 dl | |
1 tl | suolaa |
3 rkl | sokeria |
25 g | hiivaa |
yhden | sitruunan kuori raastettuna |
2 | kananmunaa |
8 ½ dl (n. 550 g) | vehnäjauhoja |
75 g | |
Pinnalle | |
kananmunaa | |
Vaniljavaahto (riittää 9:aan pullaan) | |
1 prk (3,3 dl) | |
1 prk (200 g) | |
Halutessasi lisäksi | |
mansikkahilloa | |
tai | mantelimassaa |
tai | pistaasipastaa |
Koristeluun esim. | |
tomusokeria | |
syötäviä kukkia | |
kotimaisia vadelmia | |
sitruunan kuoriraastetta |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.