Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Helpot kirsikkapullaruudut

Joskus oikotie leivonnassa kannattaa! Tuo vastaleivotun pullan tuoksu kotiin ja leivo valmistaikinasta kirsikkarahkalla täytettyjä pullia. Herkullista ja helppoa.

Helpot kirsikkapullaruudut
Helpot kirsikkapullaruudut

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 pkt (600 g) valmiita pullataikinalevyjä, pakaste

Täyte

Voiteluun

  • 0 kg kananmunaa
  • 0 kg raesokeria, esim. punaista

Ohje

  1. Nosta valmiit pullataikinalevyt irrotettuina toisistaan sulamaan ja paloittele ne vielä hieman kohmeisina kahdeksaksi ruuduksi. Levitä ruudut leivinpaperille uunipellille.
  2. Kohota pakkauksen ohjeen mukaan liinan alla.
  3. Paina juomalasin tai muun tasapohjaisen muotin pohjalla voimakkaasti syvennys kohonneisiin pulliin. Voitele pullien reunat munalla ja ripottele päälle halutessasi raesokeria. Lusikoi syvennyksiin kirsikkarahkaa.
  4. Paista 200 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min tai kunnes pullat ovat kypsiä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 245 kcal
Proteiini 8,5 g
Hiilihydraatti 37,2 g
Rasva 6,2 g
Tyydyttynyt rasva 3 g
Ravintokuitu 1,9 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • kananmunaa
  • raesokeria
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search