Helpot kirsikkapullaruudut

Helpot kirsikkapullaruudut
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Helpot kirsikkapullaruudut

Helpot kirsikkapullaruudut

Joskus oikotie leivonnassa kannattaa! Tuo vastaleivotun pullan tuoksu kotiin ja leivo valmistaikinasta kirsikkarahkalla täytettyjä pullia. Herkullista ja helppoa.

Valmistusaika

Työaika
15 min
sulatus
15 min
kohotus
30 min
uunissa
15 min
Yhteensä
1 h 15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja
00 arvostelua

Ainekset8 kpl

8 kpl
1 pkt (600 g)
valmiita pullataikinalevyjä , pakaste

Täyte

2 prk (à 200 g)

Voiteluun

kananmunaa
( raesokeria , esim. punaista )

Ohje

  1. Nosta valmiit pullataikinalevyt irrotettuina toisistaan sulamaan ja paloittele ne vielä hieman kohmeisina kahdeksaksi ruuduksi. Levitä ruudut leivinpaperille uunipellille.
  2. Kohota pakkauksen ohjeen mukaan liinan alla.
  3. Paina juomalasin tai muun tasapohjaisen muotin pohjalla voimakkaasti syvennys kohonneisiin pulliin. Voitele pullien reunat munalla ja ripottele päälle halutessasi raesokeria. Lusikoi syvennyksiin kirsikkarahkaa.
  4. Paista 200 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min tai kunnes pullat ovat kypsiä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
273 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
40 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.