Juusto-broilerinapit ja sinappikastike

Juusto-broilerinapit ja sinappikastike

50 min
keskitaso
182 kcal / 100g
0
0

Broilerin jauhelihalla saa vaihtelua arkiruokaan. Täytä juusto-broilerinapit juustokuutioilla. Tarjoile mausteteisten perunoiden ja smetanaisen sinappikastikkeen kera.

Ainekset

30 kpl
500 g
broilerin jauhelihaa
1 dl
korppujauhoja
1 prk (200 g)
pala (100 g)
purjoa hienonnettuna
1
kananmuna
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria myllystä
2 tl
paprikajauhetta

Täyte

150 g

Sinappikastike

1 prk (120 g)
½ rkl
sinappia
1 tl
sokeria
¼ tl
mustapippuria myllystä
½ dl
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Yhdistä jauheliha, korppujauhot ja kermaviili. Sekoita. Lisää hienonnettu purjo, muna ja mausteet. Anna taikinan turvota n. 10 min
  2. Kuutioi juusto. Muotoile taikinasta lihapullia. Lado pullat pellille leivinpaperin päälle. Paina jokaisen pullan päälle juustokuutio tai sulje kuutio pullan sisään.
  3. Kypsennä 225 asteessa n. 20 min. Valmista kastike yhdistämällä aineet keskenään.
  4. Tarjoa lihapullia sinappikastikkeen ja perunasoseen tai mausteisten viipaleperunoiden kanssa.

Vinkki

* Voit käyttää myös naudan- tai lampaanjauhelihaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
182 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
12 g
Suola
0,8 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
124 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)