Makupari Valio Salaneuvos Vanhempi ja mantelimassa

Makupari Valio Salaneuvos Vanhempi ja mantelimassa
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Makupari Valio Salaneuvos Vanhempi ja mantelimassa

Makupari Valio Salaneuvos Vanhempi ja mantelimassa

Makeus tasapainottaa tunnetusti juuston suolaisuutta. Kokeile perinteisen hillon tilalla mantelimassaa. Leikkaa se pieniksi paloiksi tai nosta halkaistuna juustotarjottimelle, jolloin siitä on helppo leikata annospaloja. Mantelimassan vastapariksi sopii vahva ja aromikas Valio Salaneuvos® Vanhempi gouda.

Valmistusaika

Työaika
15 min
temperointi
1 h
Yhteensä
1 h 15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset1 makupari

1 makupari

Ohje

  1. Nosta juusto temperoitumaan huoneenlämpöön n. 1 h ennen tarjoilua.
  2. Leikkaa mantelimassa pieniksi paloiksi tai nosta halkaistuna juustotarjottimelle, jolloin siitä on helppo leikata annospaloja.
  3. Tarjoa juustotarjotin juhlapöydässä, väliruokana tai jälkiruokana. Sopii myös illanistujaisten herkkuhetkeen.
Vinkki

Vinkki

Kokeile jouluaikaan myös glögin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
0 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›