Juustolauta

Juustolauta

Kokoa juustolaudalle lempijuustosi ja herkuttele hillon ja hedelmien kanssa.

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 pkt (170 g)
1 pkt (300 g)
1 pkt (350 g)
1 pkt (245 g)

Tarjoiluun

kotimaisia omenoita tai luumuja
kuivattuja aprikooseja
hilloa

Ohje

  1. Ota juustot huoneenlämpöön n. tunti ennen tarjoilua.
  2. Valmista juustoista ja lisäkkeistä annokset jokaiselle ruokailijalle tai kokoa juustotarjotin.
  3. Peitä juustot kevyesti muovikelmulla tarjoiluun saakka, etteivät ne kuivu.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
372 kcal
Proteiini
25 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
30 g
Tyydyttynyt rasva
18 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›