Granaattiomena-juustosalaatti

Granaattiomena-juustosalaatti

Yksinkertaisista aineksista valmistuu alkuruoaksi tyylikäs granaattiomena-juustosalaatti.

Ainekset6 annosta

6 annosta
2 l (n. 150 g)
salaattisekoitusta ja versoja
2
granaattiomenaa
½ pkt (à 350 g)
Valio Luostari® juustoa

tai pktValio Ritari® juustoa

Mehusiirappi

2 dl
1 dl
valkoista balsamietikkaa
1 dl
sokeria

Ohje

  1. Valmista ensin mehusiirappi: Keitä aineksia n. 12 min. Tarkkaile keittoajan lopussa siirapin sakenemista. Lopeta keittäminen välittömästi, kun seos alkaa aavistuksen saostua. (Jäähtyessään siirappi sakenee vielä.)
  2. Huuhdo ja linkoa tai kuivaa salaatit ja versot. Leikkaa granaattiomenan kuori halki ja erottele sen sisällä oleva mehukas malto siemenineen kuorista ja lokeroisista väliseinistä. Leikkaa juustosta 2 - 3 viipaletta tai tankoa / annos
  3. Kokoa aineksista annokset tai tee salaatti yhdelle vadille kerrostelemalla revittyjä salaatteja ja versoja sekä granaattiomenaa. Asettele päälle juustoviipaleet tai -tangot. Valuta mehusiirappia salaatin päälle juuri ennen tarjoilua

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
144 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›