
Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 150 g salaattisekoitusta ja versoja
- 2 granaattiomenaa
-
½ pkt (à 350 g)
Valio Luostari® juustoaValio Luostari® on lempeä ja kermainen Port Salut -juusto, jota juustomestarimme ovat kypsyttäneet vähintään 1,5…
-
½-¾ pkt (à 300 g) Valio Ritari® juustoa
Voit kokeilla myös -
Mehusiirappi
-
2 dl
Valio 3 hedelmän mehuaValio 3 hedelmän mehu on aivan erityisen ihana aamiaismehu! Rypäle-, appelsiini- ja passiohedelmämehujen sekoitus on…
- 1 dl vaaleaa balsamiviinietikkaa
- 1 dl sokeria
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin mehusiirappi: Keitä aineksia n. 12 min. Tarkkaile keittoajan lopussa siirapin sakenemista. Lopeta keittäminen välittömästi, kun seos alkaa aavistuksen saostua. (Jäähtyessään siirappi sakenee vielä.)
- Huuhdo ja linkoa tai kuivaa salaatit ja versot. Leikkaa granaattiomenan kuori halki ja erottele sen sisällä oleva mehukas malto siemenineen kuorista ja lokeroisista väliseinistä. Leikkaa juustosta 2 - 3 viipaletta tai tankoa / annos
- Kokoa aineksista annokset tai tee salaatti yhdelle vadille kerrostelemalla revittyjä salaatteja ja versoja sekä granaattiomenaa. Asettele päälle juustoviipaleet tai -tangot. Valuta mehusiirappia salaatin päälle juuri ennen tarjoilua
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
127 kcal
Proteiini
4,9 g
Hiilihydraatti
14 g
Rasva
5,1 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa