Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

AURA gnocchit

AURA gnocchit ovat maukas pikkuruoka sellaisenaan tai lisäke esim. liharuoille. Gnocchien valmistus ei ole vaikeaa, mutta siinä tarvitaan hiukan aikaa. Valmiit suolaisen rapeat gnocchit palkitsevat vaivannäön.

AURA gnocchit
AURA gnocchit

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 500 g jauhoista perunaa
  • 50 g (1 dl)
    Valio AURA® murua
    On vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
    Valio AURA® e1 kg murennettu sinihomejuusto
  • 1 kananmuna
  • 0 kg suolaa
  • 0 kg valkopippuria
  • 2 dl vehnäjauhoja

Paistamiseen

  • 0 kg
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen

Lisäksi

  • 25 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • ½ dl hienonnettua persiljaa
  • 100 g (2 dl)
    Valio AURA® murua
    On vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
    Valio AURA® e1 kg murennettu sinihomejuusto
  • 50 g rucolaa
  • 0 kg mustapippuria

Ohje

  1. Kypsennä perunat uunissa 200 asteessa n. 40 min. Koverra sisus kulhoon. Lisää AURA ja kananmuna lämpimään perunamassaan. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Anna massan jäähtyä ennen jauhojen lisäämistä, jotta jauhot eivät vetisty.
  2. Pöyritä massasta Ø 1 cm tankoja. Leikkaa n. 2 cm:n paloiksi. Paina haarukan piikeillä paloihin raidat. Kiehauta suolalla maustetussa vedessä, n. 3 min. Gnocchit ovat valmiit, kun ne nousevat veden pintaan.
  3. Kuivaa ja paista voissa rapeiksi.
  4. Sulata voi. Lisää hienonnettu persilja.
  5. Tarjoile gnocchit alkuruokana AURA juuston, rucolan ja persiljavoin kanssa. Rouhi päälle mustapippuria myllystä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 176 kcal
Proteiini 6,4 g
Hiilihydraatti 19 g
Rasva 7,8 g
Tyydyttynyt rasva 4,2 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolaa
  • valkopippuria
  • Valio voita
  • mustapippuria
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search