Valio Luostari® Port Salut juustoviipale

Valio Luostari® Port Salut juustoviipale

Valio Luostari® Port Salut juustoviipale

Valio Luostari® on lempeä ja kermainen Port Salut -juusto, jota juustomestarimme ovat kypsyttäneet vähintään 1,5 kuukautta. Perinteikäs Valio Luostari® on puolipehmeä, mureneva ja miedosti hapan kermajuusto, jonka valmistus aloitettiin Suomessa vuonna 1951 ranskalaisten trappistimunkkien luostarijuuston innoittamana. Siinä on myös Port Salut -juustoille tyypillinen, syötävä oranssi pinta. Valmiit viipaleet sopivat erityisen hyvin voileivälle, täytettyihin croissantteihin tai bageleihin. Saatavilla palana ja viipaleina.

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)

Energia kJ
1516 kJ
Energia kcal
365 kcal
Rasva
29 g
josta tyydyttynyttä
17 g
josta kertatyydyttymätöntä
6,4 g
josta monityydyttymätöntä
0,5 g
Hiilihydraatit
0 g
josta sokereita
0 g
Proteiini
25 g
Suola
1,80 g
Laktoosia
0 g

Koostumustiedot (100 g:ssa)

Rasvapitoisuus
29 %

Vitamiinit (100 g:ssa)

B12-vitamiinia
1,2 µg
48 % päivän saantisuosituksesta
Riboflaviinia
0,27 mg
19 % päivän saantisuosituksesta

Kivennäisaineet (100 g:ssa)

Kalsiumia
750 mg
94 % päivän saantisuosituksesta
Fosforia
480 mg
69 % päivän saantisuosituksesta
Sinkkiä
3,3 mg
33 % päivän saantisuosituksesta

Allergioita ja intoleransseja aiheuttavat aineet

  • Maito ja maitotuotteet

Tuote sisältää

  • mikrobiologinen juoksete

Tuotetiedot

Ainesosat

Pastöroitu maito*, suola, hapate ja väriaine (E 160b pinnassa).

* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu

Säilytystiedot

Säilyy avaamattomana alle +8 °C:ssa vähintään pakkauksessa merkittyyn päivään.

Alkuperämaa:
Suomi
Valmistusmaa:
Suomi
Valmistaja:
Valio Oy, Joensuu
Kotimaisuusaste:
98,2

Tilaustiedot ammattikeittiöille

Tuotteen nimi

Valio Luostari® e275 g viipale

Valion tuotenumero

33877

EAN-numero

6408430338771

Myyntierä

8 kpl

Pakkauksen kierrätysohje

Kierrätä muovipakkauksena

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›