
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 15 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt lenkkimakkaraa
-
½ pkt (à 350 g)
Valio Polar® Täyteläinen juustoaValio Polar® Täyteläinen on luonteikas juusto, jossa emmentalille tyypilliset pähkinäiset vivahteet yhdistyvät goudan täyteläisyyteen. Se…
-
½ pkt (à 175 g) Valio Turunmaa® juustoa
Voit kokeilla myös -
Hunajaperunat
- 1 pussi (500 g) peruna-sipulisekoitusta
- 2 suolakurkkua
-
2 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
- ½ dl hunajaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 1 tl suolaa
- 1 tl rakuunaa
Pinnalle
- 0 kg tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa lenkkimakkaraan viiltoja ja työnnä niihin noin sentin paksuisia juustoviipaleita.
- Kaada peruna-sipulisekoitus voideltuun uunivuokaan ja sekoita joukkoon kuutioitu suolakurkku, kerma, hunaja ja mausteet. Kypsennä 200 asteessa 40 min.
- Nosta paistoksen päälle juusto-makkaralenkki ja jatka kypsentämistä 20 min. Ripottele pinnalle persiljasilppua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
130 kcal
Proteiini
5,4 g
Hiilihydraatti
11,2 g
Rasva
7,5 g
Tyydyttynyt rasva
3,7 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- tuoretta persiljaa