Juustolenkki ja hunajaperunat

Juustolenkki ja hunajaperunat

1 h 15 min
keskitaso
157 kcal / 100g
2
0

Suomalaisten rakastama uunilenkki täytetään juustolla ja paistetaan hunajaperunapedin päällä.

Ainekset

3 annosta
1 pkt
lenkkimakkaraa
½ pkt (à 350 g)

Hunajaperunat

1 pussi (500 g)
peruna-sipulisekoitusta
2
suolakurkkua
2 dl
½ dl
hunajaa
¼ tl
mustapippuria myllystä
1 tl
suolaa
1 tl
rakuunaa

Pinnalle

persiljaa

Ohje

  1. Leikkaa lenkkimakkaraan viiltoja ja työnnä niihin noin sentin paksuisia juustoviipaleita.
  2. Kaada peruna-sipulisekoitus voideltuun uunivuokaan ja sekoita joukkoon kuutioitu suolakurkku, kerma, hunaja ja mausteet. Kypsennä 200 asteessa 40 min.
  3. Nosta paistoksen päälle juusto-makkaralenkki ja jatka kypsentämistä 20 min. Ripottele pinnalle persiljasilppua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
157 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
10 g
Suola
1,4 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
106 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)