Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Toastburgerit

Toastburger syntyy paahtoleivän päälle ja on yhdistelmä hampurilaista sekä lämmintä voileipää. Tarjoa ruokaisana aamupalana tai brunssilla.

Toastburgerit
Toastburgerit

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 4 paahtoleipää
  • 4 salaatinlehteä
  • 1 prk (125 g)
    Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä taco
    Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi taco on juustokastike, joka sopii erityisen hyvin texmex-ruokiin, mutta antaa…
    Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi e125 g taco laktoositon
  • 400 g naudan jauhelihaa
  • 1 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • 0 kg suolaa myllystä
  • 4 viipaletta
    Valio Oltermanni® viipaletta
    Valio Oltermanni® on Suomen suosituin kermajuusto, joka on etenkin lapsiperheiden mieleen. Se on murukoloinen juusto,…
    Valio Oltermanni® e300 g viipale
  • 150 g amerikanpekonia

Munakas

  • 3 kananmunaa
  • ½ dl
    Valio Keittiön kuohukermaa
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön kuohukerma 2 dl
  • ¼ tl suolaa

Viimeistelyyn

  • 50 g salaatti- tai versosekoitusta

Ohje

  1. Paahda leivät pannulla tai leivänpaahtimessa rapeiksi. Asettele lautasille tai tarjoiluvadille. Revi leipien päälle salaatinlehdet ja annostele juustodippiä leiville.
  2. Jaa jauheliha neljään yhtä suureen osaan ja muotoile pihvit. Paista kuumalla pannulla Oivariini rasvassa. Mausta suolalla ja pippurilla molemmin puolin. Kun käännät pihvin aseta päälle juustoviipale ja anna sen sulaa sillä aikaa kun pihvi kypsyy toiselta puolelta. Nosta valmiit pihvit leipien päälle. Paista samalla pannulla pekoniviipaleet rapeiksi ja asettele pihvien päälle.
  3. Riko kanamunien rakenne kulhossa ja lisää kerma sekä suola. Paista miedolla lämmöllä puuhaarukalla käännellen muutama minuutti. Lisää valmista munakokkelia leiville pihvin ja pekonin päälle.
  4. Viimeistele tuoreilla versoilla tai iduilla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 231 kcal
Proteiini 13,3 g
Hiilihydraatti 4,3 g
Rasva 18 g
Tyydyttynyt rasva 7,9 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
  • suolaa myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search