Toastburgerit

Toastburgerit
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Toastburgerit

Toastburgerit

Toastburger syntyy paahtoleivän päälle ja on yhdistelmä hampurilaista sekä lämmintä voileipää. Tarjoa ruokaisana aamupalana tai brunssilla.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
4 kpl
paahtoleipää
4
salaatinlehteä
½ prk
400 g
naudan jauhelihaa
1 rkl
mustapippuria myllystä
suolaa myllystä
4 viipaletta
150 g
amerikanpekonia

Munakas

3
kananmunaa
½ dl
¼ tl
suolaa

Viimeistelyyn

50 g
salaatti- tai versosekoitusta

Ohje

  1. Paahda leivät pannulla tai leivänpaahtimessa rapeiksi. Asettele lautasille tai tarjoiluvadille. Revi leipien päälle salaatinlehdet ja annostele juustodippiä leiville.
  2. Jaa jauheliha neljään yhtä suureen osaan ja muotoile pihvit. Paista kuumalla pannulla Oivariini rasvassa. Mausta suolalla ja pippurilla molemmin puolin. Kun käännät pihvin aseta päälle juustoviipale ja anna sen sulaa sillä aikaa kun pihvi kypsyy toiselta puolelta. Nosta valmiit pihvit leipien päälle. Paista samalla pannulla pekoniviipaleet rapeiksi ja asettele pihvien päälle.
  3. Riko kanamunien rakenne kulhossa ja lisää kerma sekä suola. Paista miedolla lämmöllä puuhaarukalla käännellen muutama minuutti. Lisää valmista munakokkelia leiville pihvin ja pekonin päälle.
  4. Viimeistele tuoreilla versoilla tai iduilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
254 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›