
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
14 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 8 vehnätortillaa medium
- 1 prk (230 g) salsakastiketta
- 1 rasia (200 g) kypsää broilerifileetä esim. Atria Vuolu fajita
- 1 ruukku tuoretta korianteria
-
150 g
Valio Oltermanni® Monterey Jack juustoaValio Oltermanni® Monterey Jack on lempeän täyteläinen kermajuusto koko perheen makuun. Se on saanut inspiraationsa…
Jaa resepti
Ohje
- Aseta 4 tortillalettua leivinpaperoidulle uunipellille. Levitä salsakastiketta letuille. Lopun salsan voi jättää tarjoiluun.
- Lisää Vuolu viipaleet salsan päälle ja revi korianteria pinnalle.
- Höylää juustosta viipaleita ja kuorruta täytetty letty juustoviipaleilla. Laita toiset tortillaletut kansiksi.
- Aseta lettujen päälle toinen pala leivinpaperia sekä toinen uunipelti painoksi. Paista 225 asteessa n. 15 min.
- Leikkaa annospaloiksi ja nauti kuumana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
182 kcal
Proteiini
11,3 g
Hiilihydraatti
14,9 g
Rasva
8,2 g
Tyydyttynyt rasva
3,5 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa