Kanaquesadilla uunissa

Kanaquesadilla uunissa
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Kanaquesadilla uunissa

Kanaquesadilla uunissa

Quesadilla on juustolla ja suolaisilla täytteillä täytetty tortillalettu. Nämä quesadillat valmistuvat vaivatta uunissa ja välissä on mehevää Oltermanni Monterey Jack -juustoa sekä fajita-maustettua kanaa.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
15 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
1010 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
8
vehnätortillaa medium
1 prk (230 g)
salsakastiketta
1 rasia (200 g)
kypsää broilerifileetä esim. Atria Vuolu fajita
1 ruukku
tuoretta korianteria
150 g

Ohje

  1. Aseta 4 tortillalettua leivinpaperoidulle uunipellille. Levitä salsakastiketta letuille. Lopun salsan voi jättää tarjoiluun.
  2. Lisää Vuolu viipaleet salsan päälle ja revi korianteria pinnalle.
  3. Höylää juustosta viipaleita ja kuorruta täytetty letty juustoviipaleilla. Laita toiset tortillaletut kansiksi.
  4. Aseta lettujen päälle toinen pala leivinpaperia sekä toinen uunipelti painoksi. Paista 225 asteessa n. 15 min.
  5. Leikkaa annospaloiksi ja nauti kuumana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
212 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.