Reseptiyhteistyö
Vegetacos al Pastor à la Seksico® Tacos
Tacos al Pastor, eli 'tacot paimenen tapaan’ ovat yksi Meksikon suosituimmista katuruoista, vastustamaton yhdistelmä savuista tulisuutta ja hedelmäistä makeutta. Kasvistacojen täytteenä ovat herkulliset Gold&Green®-suikaleet ja tuoreesta ananaksesta tehty salsa.

Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Suikaleet ja marinadi
-
2 pkt (à 240 g)
Gold&Green® suikaleita valkosipuliGold&Green® mureat ja mehevät suikaleet valkosipulilla maustettuna ovat maukas kasvipohjainen vaihtoehto arkikokkailuun. Mureilla ja mehevillä…
- ½ dl chilitahnaa, chipotle
- ½ rkl juustokuminaa
- ½ rkl savupaprikajauhetta
- 0 kg suolaa oman maun mukaan
- 2 rkl rypsiöljyä
Ananassalsa
- ½ tuore ananas
- ½ punasipuli
- 1 ruukku tuoretta korianteria
- 1-2 tl chilihiutaleita
Lisäksi
- 1 pkt tortillaa, pieniä, joko maissi tai vehnä
-
½ prk (à 180 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
Jaa resepti
Ohje
- Valmistele ensin suikaleet marinoitumaan. Sekoita mausteet ja öljy keskenään. Sen jälkeen sekoita suikaleet ja mausteöljy kulhossa, anna maustua jääkaapissa noin tunnin ajan.
- Valmista seuraavaksi ananassalsa. Kuori ananas. Pilko kuorittu ananas ja punasipuli pieniksi kuutioiksi. Hienonna korianteri. Sekoita kaikki salsan raaka-aineet keskenään ja mausta halutessasi ripauksella suolaa.
- Paista marinoidut suikaleet paistinpannulla keskilämmöllä tai korkealla lämpötilalla, kunnes suikaleet ovat lämmenneet ja ruskistuneet reilusti rapeiksi.
- Lämmitä tortillalätyt esimerkiksi mikrossa tai muulla tavoin valmistajan ohjeen mukaan.
- Kokoa tacot. Lisää tortillalättyjen päälle paistettuja suikaleita ja ananassalsaa. Ripottele päälle murusteltua salaattijuustoa (voit vaihtaa salaattijuustomurun myös vegaaniseen vaihtoehtoon).
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
171 kcal
Proteiini
9,2 g
Hiilihydraatti
12,5 g
Rasva
8,7 g
Tyydyttynyt rasva
1,2 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.