Mansikkainen juustosalaatti

Mansikkainen juustosalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Mansikkainen juustosalaatti

Mansikkainen juustosalaatti

Raikas juustosalaatti sopii alku- tai pikkuruoaksi. Mansikat ja kaprikset piristävät sen makua. Jos tuoreita mansikoita ei ole käytettävissä, korvaa ne kirsikkatomaateilla tai vesimelonilla. Polar-juusto tuo salaattiin täyteläisyyttä ja ruokaisuutta.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 pieni ruukku
lehtisalaattia
1 - 2 dl
rucolaa
pieni
kurkku
2 rkl
kaprista
½ dl
ruohosipulia
2 - 3 dl
tuoreita mansikoita
½ pkt (à 350 g)

Kastike

3 dl
2 ½ rkl
basilikapestoa
1 tl
sokeria tai ruokosokerisiirappia

Ohje

  1. Huuhdo ja kuivaa salaatti ja rucola. Revi ne pienemmiksi paloiksi. Levitä laakealle vadille.
  2. Halkaise kurkku ja viipaloi se. Valuta kaprikset.
  3. Hienonna ruohosipuli.
  4. Leikkaa mansikat lohkoiksi. (Korvaa halutessasi mansikat kirsikkatomaateilla tai vesimelonin paloilla.)
  5. Kuutioi juusto.
  6. Levitä ainekset salaatinlehtien päälle.
  7. Sekoita kastikeainekset. Notkista kastike halutessasi tilkalla (1 -2 rkl) maitoa. Tarjoa erikseen salaatin kanssa.
  8. Tarjoa salaatti rapeakuorisen leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
133 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›