
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 ruukku lehtisalaattia
- 1-2 dl (25 g) rucolaa
- 1 pieni kurkku
- 2 rkl kaprista
- ½ dl ruohosipulia
- 2-3 dl (100 g) tuoreita mansikoita
-
½ pkt (à 350 g)
Valio Polar® Täyteläinen juustoaValio Polar® Täyteläinen on luonteikas juusto, jossa emmentalille tyypilliset pähkinäiset vivahteet yhdistyvät goudan täyteläisyyteen. Se…
Kastike
-
3 dl
Valio turkkilaista jogurttia laktoositonPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
- 2½ rkl basilikapestoa
- 1 tl sokeria tai ruokosokerisiirappia
Jaa resepti
Ohje
- Huuhdo ja kuivaa salaatti ja rucola. Revi ne pienemmiksi paloiksi. Levitä laakealle vadille.
- Halkaise kurkku ja viipaloi se. Valuta kaprikset.
- Hienonna ruohosipuli.
- Leikkaa mansikat lohkoiksi. (Korvaa halutessasi mansikat kirsikkatomaateilla tai vesimelonin paloilla.)
- Kuutioi juusto.
- Levitä ainekset salaatinlehtien päälle.
- Sekoita kastikeainekset. Notkista kastike halutessasi tilkalla (1 -2 rkl) maitoa. Tarjoa erikseen salaatin kanssa.
- Tarjoa salaatti rapeakuorisen leivän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
120 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatti
2,9 g
Rasva
9,1 g
Tyydyttynyt rasva
4,6 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa