Iltapalaproteiinivohvelit

Iltapalaproteiinivohvelit

Maukkaat proteiinipitoiset vohvelit ovat hyvä iltapala tai lounasruoka. Nauti täyttävät vohvelit leivänpäällisillä höystettynä, esim. leikkeleen ja kasvisten kanssa. Vohveleiden sisään on upotettu myös herkullisen Cheddarjuuston maku. Näitä voi paistella useampanakin iltana - tai aamuna!

1 h 5 min
helppo
176 kcal / 100g
1

Ainekset14 vohvelia

14 vohvelia
1 prk (250 g)
6 dl
3
kananmunaa
3 dl
vehnäjauhoja
1 ½ dl
grahamjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
½ tl
suolaa
1 - 2 rkl
1 pussi (150 g)

Paistamiseen

Tarjoiluun

kylmäsavulohiviipaleita

tai kalkkuna- tai broilerileikkelettä
kasviksia

Ohje

  1. Sekoita rahka, maito, munat ja Oivariini kulhossa. Lisää jauhot, leivinjauhe niihin sekoitettuna Sekoita. Lisää lopuksi juustoraaste.
  2. Anna taikinan tekeytyä 20 - 30 min tai yön yli jääkaapissa. Taikinasta voi paistaa vohveleita usemampana päivänä, kun taikinan pitää jääkaapissa ja sekoittaa sitä ennen paistamista.
  3. Kuumenna vohvelirauta, voitele pinnat Oivariini rasvalla.
  4. Paista taikinasta vohveleita.
  5. Tarjoa juustoisten vohveleiden kanssa kala- tai lihaleikkeleitä, kasviksia ja raejuustoa.
  6. Proteiinin määrä

  7. Yksi vohveli sisältää proteiinia reilu 10 g. Annoskohtainen proteiinin määrä riippuu pinnalle laitettavista raaka-aineista.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
176 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
181 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›